• Ново
Оригинална лента за глава Avata зареден очила 2 за DJI Avata зареден очила 2 Аксесоари за смяна каишка за очила (В него се използват велкро и ластични въжета, което ви позво?

Оригинална лента за глава Avata зареден очила 2 за DJI Avata зареден очила 2 Аксесоари за смяна каишка за очила (В него се използват

Rating 
BGN 12.67

Сума
Налично за поръчка

【Удобна и регулируема】 лента за глава зареден очила 2 оборудвано с велкро и еластични джапанки, което ви позволява лесно да регулирате дължината му, а също монтаж и демонтаж 【Мека и дишаща】лента за глава има отвори по повърхността, което пропуска въздух, устойчив на пот и изчезва, то е удобно за носене и може да се регулира в съответствие с вашата обиколката на главата, за подобряване на комфорта. 【Подходящ модел】Благодарение на тънък майсторство на изработката и висока практичност, той е подходящ за комбинирани полет точки FPV. 【Лесна употреба】 Лесен монтаж и демонтаж, лесен за носене и за съхранение на багаж ще ви осигури по-комфортно преживяване. 【Осъществяване】 комплектът включва предпазни очила, превръзка на главата 2 × 1 (защитни очила и аксесоари в комплекта не са включени).В кутия : Очила, 2 превръзка на главата × 1 Технически спецификации : Тегло : от 27.3 g Материал : велкро, каучук, еластична тъкан с вериги, полиестер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория