• Ново
Отвертка 1/4 KOPO Въздушно Въздушна Отвертка Директен Ръчно Промишлена Отвертка Инструмент 8000 об/мин с Кука за отвертка - (Цвят: KP808)

Отвертка 1/4 KOPO Въздушно Въздушна Отвертка Директен Ръчно Промишлена Отвертка Инструмент 8000 об/мин с Кука за отвертка

Rating 
BGN 49.02

Сума
Налично за поръчка

Цвят : KP808 Обръща върти с висока скорост, ниско ниво на шума, добри механични характеристики.Компресиран въздух за захранване, икономия на енергия и защита на околната среда.Силен момент на сила, спестяващ време и лесен за използване.Директен дизайн дръжка, компактен външен вид, удобна дръжка, лесен за работа. Обръща върти с висока скорост, ниско ниво на шума, добри механични характеристики.Компресиран въздух за захранване, икономия на енергия и защита на околната среда.Силен момент на сила, спестяващ време и лесен за използване.Директен дизайн дръжка, компактен външен вид, удобна дръжка, лесен за работа. 1/4 "Пневматични отвертки KOPO Директен ръчно промишлена отвертка Инструмент 8000 об/мин Характеристики : Обръща върти с висока скорост, ниско ниво на шума, добри механични характеристики.Компресиран въздух за захранване, икономия на енергия и защита на околната среда.Силен момент на сила, спестяващ време и лесен за използване.Директен дизайн дръжка, компактен външен вид, удобна дръжка, лесен за работа.Подходящ за монтаж и демонтаж на винтове в леката промишленост, като инженеринг и ремонт на метални автомобили.Технически данни : Марка : KOPO Материал : алуминиева сплав, желязо и стомана Тегло : около 1155 г /40,7 унция Скорост на празен ход : 8000 об. Работно налягане : 90 паунда на квадратен инч Момент на сила : 70 Н.м Размер на въздух : 1/4 " Размер патронник : 6 мм Обрат : положителен или отрицателен Размер : както е показано на снимките Модел : KP-808, KP-809 (по избор) Осъществяване Списък : 1 х Въздушна отверка 1 x Отверточная глава 1 х кука е Невъзможно да се реши проблема, ако ние не знаем за тях!За доставка : 4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни склад за. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, за вас ще бъде по-добре да си по-бързо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория