• Ново
ANYUFEI висока производителност на Твърдо и трайно тренировка 8шт 3-16 мм Деревообрабатывающее Тренировка Локатор Тренировка Ограничител на Дълбочината на Кръвоспира?

ANYUFEI висока производителност на Твърдо и трайно тренировка 8шт 3-16 мм Деревообрабатывающее Тренировка Локатор Тренировка

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Идеален за фиксиране и пробиване на дупки Ограничител на дълбочината на пробиване от 8 бр. Ограничител на дълбочината на пробиване. Пробиват на ограничителни пръстен, зажимное устройство, позиционер. Работи както със стандартни бита, така и за бита brad-point. 8шт 3-16 мм Деревообрабатывающее Тренировка Локатор Дълбочина Тренировки Стопорные Кръвоспиране Пръстен на Ограничителни Пръстен за свредло за дърво Характеристики : 1. Чисто нов и високо качество. Ограничител на дълбочината на пробиване от 8 бр. Ограничител на дълбочината на пробиване. Сверлильное ограничителни пръстен, зажимное устройство, позиционер. Работи както със стандартни, така и с остри долотами. Скоба инсталационен вид няма да навреди на бита. Сигурно е определен навсякъде по длета. Зреене и подделанный.Пратката включва : 8 х Ограничител на дълбочината на тренировки, 1 х Шестостенния ключ, без търговията на дребно кутии.Безопасно опаковани в пузырчатый пакет. само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени. Моля се допуска грешка в 1-3 мм, причинени от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди запуском2. Цвят може да се различава по различен начин, моля, разберете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория