• Ново
Разделители за рафтове Hxytech, Комплект от 8 Вертикални Метални Организаторите-Разделители за Дървени Рафтове, Шкафове за дрехи, Кухненски Офис, Пуловери, Нови и Подо?

Разделители за рафтове Hxytech, Комплект от 8 Вертикални Метални Организаторите-Разделители за Дървени Рафтове, Шкафове за

Rating 
BGN 7.58

Сума
Налично за поръчка

【Проверка размер】✅ При една покупка, вие ще получите 8 стоманени прегради с бяло покритие за съхранение на вашите вещи и без ръжда размер на 12,8 "L x 10,8" H (прибл), които са достатъчно здрави, за да организирате своя гардероб и да ви позволи да използвате по-голяма част от пространството на вашия кабинет, което в противен случай би било неуместно. 【Лесно разделяне на широки рафтове】✅ Вертикален разделител на пространството в магазините помага сегмент на широки рафтове и входни шкафове за по-добра организация на нещата. 【Регулируеми скоби】✅ Скоби за закрепване на дървени рафтове са регулирани в зависимост от дебелината на дървото.Това ви позволява да използвате разделители smart closet на най-разнообразни полици. 【По-добре, отколкото всеки Друг Разделител Sfelf】✅Организатор за гардероба и разделител за съхранение е много издръжлив, той не се плъзга благодарение на мини-перфорирана повърхност, която увеличава триенето, но не и драскотина вашият гардероб. 【Предпоставка включва 】✅ 8 x разделител за полочного организатор. · Цвят и материал : бял, която е боядисана стомана · Опаковка : 8 бр. · Размер на продукта : Максимална височина на разделители рафтове е 27,5 см (на 10.8 инча), дълбочина на решетка - 32,5 см (12,8 инча), а дебелината на тази преграда съответства на дебелината на рафтовете 1,80-2,54 см (0,71-1,00 инча) · Размер на гардероб : В гардероба, която използва тази дървена преграда, трябва да бъде място на рафта с височина не по-малка от 11 сантиметра, дълбочина не по-малко от 13 см · Дебелина на рафтовете : подходящ за 1,80-2,54 см (0,71-1,00 инча) и е най-подходящ за 1,90-2,30 см (0,75-0,90 инча) · Забележка за инсталирането : поради дебелината На рафтовете, скоба или ще бъде просто подогнан, или леко или дори силно отворен, това няма да се отрази на стабилност и подкрепа, моля, не се притеснявайте. · Гаранция за качество : 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория