• Ново
UFFD Голяма Кутия за съхранение на обувки, Прозрачна Пластмасова Штабелируемый Органайзер за обувки за кабинет, Компактна Сгъваема Поставка за обувки, Опаковки за о?

UFFD Голяма Кутия за съхранение на обувки, Прозрачна Пластмасова Штабелируемый Органайзер за обувки за кабинет, Компактна

Rating 
BGN 26.24

Сума
Налично за поръчка

【Кажете сбогом на елементарно】 Штабелируемые кутии за съхранение на обувки перфектно почистване от прах и максимално да се увеличи пространството за съхранениеСъздайте башенку за обувки с защелкивающейся закопчалка, вдигнете си обувную организиране на ново ниво.Намерете подходящите обувки чрез прозрачна входната врата от пръв поглед. 【Божи дар за вашия дом】 Няколко прозрачни кутии за обувки може да се превърне в голяма помощ в чист организация на вашия тоалетна, коридор и спалня.Тези штабелируемые кутии за съхранение са идеални за организацията на по-малки елементи дневния търсене, те са лесни за намиране, без да отваряте, както и да се използват за съхранение на шалове, книги, играчки и игри. 【Здрав, но дишащ】 е Изработен от здрава пластмаса премиум-клас. Големи вентилационни отвори зад гърба осигуряват циркулацията на въздуха и предотвратяват появата на миризма, дишащи контейнери за обувки остават пресни.Лесен ежедневна поддръжка – почиствайте с мека вода със сапун. 【Изхвърлете си обувки в】 Всеки контейнер размер 12,99 инча L × 9,44 инча W × 5,31 инча H подходящ за различни видове обувки; токчета, балет апартаменти, маратонки, джапанки, сандали, танкетки - всяка обувки е добре дошъл в тези контейнери за обувки. 【Че получавате】 Набор от организаторите с прозрачна предна като, отличен заместител на рафт за обувки, антре, за съхранение под леглото, штабелируемый и сгъваем дизайн, вентилационни отвори, лесна за изпълнение инструкция, аккуратная организиране на вашите обувки и приятелско обслужване на клиенти.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. 【Кажете сбогом на елементарно】 Штабелируемые кутии за съхранение на обувки перфектно почистване от прах и максимално да се увеличи пространството за съхранение.Създайте башенку за обувки с защелкивающейся закопчалка, вдигнете си обувную организиране на ново ниво.Намерете подходящите обувки чрез прозрачна входната врата от пръв поглед. 【Божи дар за вашия дом】 Няколко прозрачни кутии за обувки може да се превърне в голяма помощ в чист организация на вашия тоалетна, коридор и спалня.Тези штабелируемые кутии за съхранение са идеални за организацията на по-малки елементи дневния търсене, те са лесни за намиране, без да отваряте, както и да се използват за съхранение на шалове, книги, играчки и игри. 【Здрав, но дишащ】 е Изработен от здрава пластмаса премиум-клас. Големи вентилационни отвори зад гърба осигуряват циркулацията на въздуха и предотвратяват появата на миризма, дишащи контейнери за обувки остават пресни.Лесен ежедневна поддръжка – почиствайте с мека вода със сапун. 【Изхвърлете си обувки в】 Всеки контейнер размер 12,99 инча L × 9,44 инча W × 5,31 инча H подходящ за различни видове обувки; токчета, балет апартаменти, маратонки, джапанки, сандали, танкетки - всяка обувки е добре дошъл в тези контейнери за обувки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория