• Ново
KADS 48 W UV Led Лампа за Нокти, Простор за гелевых на ноктите, UV-Лампа За нокти, Лампа за Втвърдяване на ноктите, Led Простор За Лак за нокти, Лампа за вливат в гел маникюр (Ро?

KADS 48 W UV Led Лампа за Нокти, Простор за гелевых на ноктите, UV-Лампа За нокти, Лампа за Втвърдяване на ноктите, Led Простор

Rating 
BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

Гел лампа с красив и уникален дизайн външен вид : цвят на тестени изделия, доста сладък; Повърхност, покрита рояльным лак, по-модеренСушилня с UV-лампата се предлага с 3 варианта на таймер, за конфигуриране на 30, 60, 99, тази сушилня за нокти е с високо качество.Машина за изсушаване на лака за нокти, суха вашия гел-лак много бързо, тъй като има двоен източник на светлина 365НМ + 405НМ, който по-бързо ще излекува вашите нокти.Тази сушилня за нокти могат да се използват като жилища за лично ползване, така и за бизнеса", което значително ще ви спести пари в сравнение с други модели лампи за нокти.Това е перфектният подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, рожден Ден, Коледа и годишнина от сватбата.KADS Нова розово-зелена лампа за нокти Macaron 48 W, UV-led сушилня за нокти, гел led лампа за маникюр, машина за втвърдяване на гел-лак за 30 s 60 s 90 s, инсталация с 18 светодиода за гел-лак Описание : продуктът представлява професионална сушилня за лак за нокти, осигуряваща грижи салонного ниво, не само за ноктите на пръстите, но и за ноктите на краката си.За разлика от традиционната UV-лампа за нокти, освен UV-лепило за нокти, тази UV-led лампа също може да се използва за сушене на всички други гелове за нокти.Удобства : 3 вида настройки на времето : от 30 секунди, 60 секунди или 90 секунди Слънчеви ноктите, удобен контакт с очите, снимающий усещане за парене Двоен източник на светлина (365 + 405 nm) отверждающий гел за нокти, строителен гел 18 бр. стратегически поставени светодиоди, липсата на мъртвата зона, над 50 000 часа свободно време, 48 W Регулируема мощност, не причиняющая вреда при нагряване Технически характеристики : Име на продукта : UV / led лампа за нокти Модел : LSQ18 Мощност : 48 W (макс.) Броят на топки : 18 бр. на Входа на машината : DC12 V / 1.5 A (захранва от адаптер) Адаптер : Номинална вход : 100-120 v ac 50/60 Hz 1А Номинална мощност : DC12 V / 1.5 A Материал : PC, ABS Размер : 191 * 164* 81 мм Методи : 1. Включете адаптера в контакта, дълго натискайте бутона за включване/ изключване за превключване на захранване 2. Поставете ноктите вътре в лампата след нанасяне на лака за нокти, лампа светва автоматично 3. Лампа автоматично ще се изключи след изтичане на времето за настройка или когато ръката се тръгва лампа моля, Обърнете внимание : 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория