• Ново
FOMIYES 14 бр. Резервоар за съхранение на лепило Инструменти за Изграждане на миглите Инструмент за изграждане на фалшиви мигли на Притежателя на Лепило за Удължаване ?

FOMIYES 14 бр. Резервоар за съхранение на лепило Инструменти за Изграждане на миглите Инструмент за изграждане на фалшиви

Rating 
BGN 27.62

Сума
Налично за поръчка

КОНТЕЙНЕР за СЪХРАНЕНИЕ на лепило за мигли - Благодарение на доброто материал можете да го използвате с довериеХЕРМЕТИЧЕСКИ КОНТЕЙНЕР - банка, изработен от качествен материал, безопасен и практичен.БУРКАНИ за СЪХРАНЕНИЕ на лепило за мигли - използването им осигурява вашето удобство и ви дава добър опит в използването.КАПАЦИТЕТ за ЛЕПИЛО за мигли - Са с голям капацитет за съхраняване на големи количества лепила за удължаване на миглите.КОНТЕЙНЕР ЗА ЛЕПИЛО - той може да абсорбира влагата и е много практичен.Списък на пакетите в 14 x притежателите за съхранение Характеристики - Размер : 7,00 X7,00 X8,50 см / 2,75 X2,75 X3,34 инча Контейнер за лепило. - Цвят : Черен, бял буркан с лепило за мигли. - Материал : Твърди пластмасови контейнери с лепило за мигли. - Той е много подходящ за салон за красота или домашна употреба.Компактен размер и ниско тегло, лесно преносими кутии с лепило за удължаване на мигли. - Прост и стилен дизайн може да ви донесе добро визуално удоволствие от резервоари за лепило за мигли. -Използването му осигурява вашето удобство и ви дава добър опит в използването на притежателя за лепило за мигли. - намалява времето за втвърдяване на лепилото и го запазва свеж в буркани за лепило. - Изработена от качествена пластмаса, която лесно се деформира, и много здрав контейнер за съхранение на лепило.Описание на продукта Кутия-органайзер за съхранение на грим на Този продукт е изработен от устойчива пластмаса, тази банка за съхранение на лепило за трансплантация на мигли не е деформиран и трайна.Кутия за лепило за мигли Компактен и лек за лесно носене, той е идеален за салон за красота или личен дом, е много практичен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория