• Ново
SPEEDWOX 6-Инчов Професионални Клещи за рязане на стъкло, Клещи за Рязане на Плочки, Инструмент за Точно гризе стъкло, Работа с Прозорци, Инсталиране на оборудване за Кл?

SPEEDWOX 6-Инчов Професионални Клещи за рязане на стъкло, Клещи за Рязане на Плочки, Инструмент за Точно гризе стъкло, Работа

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Прилага се в стъклото, за да работи, рязане на стъкло за прозорците ни и за повечето проекти, от стъклоНазъбени гъба осигуряват сигурен и здрав захват.Термообработанный материал от високо стомана, напълно полиран за по-дълга употреба.Нанесете малко масло върху повърхността, за да клещи, не бяха покрити с ръжда, това няма да повлияе на използването, можете да избършете ги с чиста кърпа или кърпа.Наличието на повече от 60 години опит OEM производство, speedwox може да осигури стабилно високо качество на продуктите.Ние се стремим да направим SPEEDWOX известната марка ръчни инструменти, за да предостави на клиентите с по-високо качество и ръчните инструменти в дългосрочен план. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 1 x клещи за източване на стъкло. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Клещи за източване на стъкло са идеални за източване на краищата на дълги ленти или тънки стъклени. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 При използване на плосък челюст се намира отгоре, вземете и веднага дръпна за нея.Върховете на клещи трябва да се намират на разстояние 1/8 или 1/16 инча от линията на ново ниво. 【ДИЗАЙН】 Подпружиненная дръжка за по-бърза и лесна работа и намаляване на умората на ръцете.Плосък челюст маркирани с триъгълник, в който е възможно по-бързо да се различи равна на челюстта от извити. 【МАТЕРИАЛ】 Фалшиви высокоуглеродистая стомана и изпичане за здравина и издръжливост.Дръжки от PVC за противоскользящего и удобно захващане. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 1 x клещи за източване на стъкло. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Клещи за източване на стъкло са идеални за източване на краищата на дълги ленти или тънки стъклени. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 При използване на плосък челюст се намира отгоре, вземете и веднага дръпна за нея.Върховете на клещи трябва да се намират на разстояние 1/8 или 1/16 инча от линията на ново ниво. 【ДИЗАЙН】 Подпружиненная дръжка за по-бърза и лесна работа и намаляване на умората на ръцете.Плосък челюст маркирани с триъгълник, в който е възможно по-бързо да се различи равна на челюстта от извити. 【МАТЕРИАЛ】 Фалшиви высокоуглеродистая стомана и изпичане за здравина и издръжливост.Дръжки от PVC за противоскользящего и удобно захващане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория