• Ново
4 Опаковки по 40 грама Бутилки с осушителем от силикагел (оранжев или тъмно-зелен цвят), Многократно Изсушаване-изсушаване, Впитывающий влага, без да хлорид кобалт II.

4 Опаковки по 40 грама Бутилки с осушителем от силикагел (оранжев или тъмно-зелен цвят), Многократно Изсушаване-изсушаване,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка включва】 4 банки за изсушаване от силикагел по 40 грама всяка, само на 160 грамаИндикаторные топки от силикагел, които са затворени в здрава калай туба и запечатани пластмаса. 【СИГУРЕН СИЛИКАГЕЛ】Нашите пакети със силикагел не съдържа хлорид, кобалт, не са токсични и не са без мирис; Сигурно абсорбират влагата, без никакви химични реакции; Безопасни за употреба с хранителни продукти и медикаменти. 【ИНДИКАЦИЯ на ИЗСУШАВАНЕ】 В нашите контейнери с осушителем съдържа оранжево индикаторные топки, те променят цвета на черновато-зелено, когато насыщаются влага; При яркия източник на светлина, цвят топки, лесно може да видите през прозореца на индикатора. 【Многократна употреба ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 Когато цвят тъмно зелен, дойде време отново да активирате или да се замени; Поставете топки от силикагел в плитък съд и сложете ги във фурната при температура 250 ° C в продължение на 2-3 часа; Ако цветът не е напълно ще се върне към жълто, малко пресейте топки и се загрява още един час; да Не се загрява силикагел по-горе 356 ° C (180 ° C), тъй като той ще загуби способността да абсорбира влагата и ще унищожи сочещи химически вещества.Топки може да се презарежда до 2-3 пъти, при запазване на пълна впитываемость. 【ЗАЩИТЕТЕ СВОИТЕ ЦЕННОСТИ】Нашите изсушители от силикагел са идеални за защита на вашите важни документи, кутии с инструменти, кутии с патрони, пистолет дело, колекционерски артикули, книги, ценни компютри, електроника, обективи фотоапарати, бижута, фото албуми, кожени изделия, обувки, бижута, направления за 3 D печат, шкафчета за подправки и т. Топки от силикагел : 2-4 мм. Силикагел може да поеме 40% от теглото си под формата на водна пара и 15% в рамките на първите два часа.Топки, абсорбират влагата, запазвайки своя размер и форма, и остават сухи на допир.Всяка лидице туба е с размер 4 инча х 2 инча х 0.Тези банки идеален размер за малки складови помещения и контейнери, като например банки за боеприпаси, калъфи за оръжие, кутии за инструменти, сейфове за бижута, контейнери за съхранение, в склада, шкафове за подправки, сейфове за документи и т. Оранжеви топки силикагел ще станат тъмно-зелени, ако те ще бъдат наситени.Можете да удобно да се провери цвета на камъка през прозореца на индикатора.Нашите пакети с осушителем не съдържа хлорид, кобалт, не са токсични и са без мирис.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория