• Ново
Tofficu 1 бр. Чернильная Ивица на Черно Мастило Червено Мастило Практически Каллиграфическая Чернильная Пръчка Традиционен Инструмент За Писане на Японската Черниль?

Tofficu 1 бр. Чернильная Ивица на Черно Мастило Червено Мастило Практически Каллиграфическая Чернильная Пръчка Традиционен

Rating 
BGN 4.55

Сума
Налично за поръчка

Чернильная пръчка за китайска калиграфия : Изработени от касети на труда, безопасни и трайниЧернильная пръчка : Нашите продукти се характеризират с изискан качество на производство, така че те лесно да се прилага.Аксесоари за китайска калиграфия : Не изчезват, миещи, за многократна употреба,.Камък за китайска калиграфия : Подходящ за студенти, учители, любителите на живописта, любителите на китайската калиграфия,. Аксесоари за калиграфия : дизайн в райе, острилки за мастило удобно да държат в ръцете си.Осъществяване на списък 1 х тъмен блок за китайска калиграфия Характеристики -Забележка : ръчно изработени Изделия, различни партия ще има разлика в цвета на инструментите за рисуване на калиграфия -Материал : Чернильная пръчка за писане-Цвят : както е показано на трайни мастилото пръчки -Размер : около 6,50 X1,50 X0,80 см / 2,55 X0,59 X0 двигателят е с мазителна сажевая чернильная пръчка. -Предназначена за смилане и съхранение на ленти мастило за калиграфия и рисуване на китайската каллиграфической боя. -Изработен от касети на труда, безопасна и здрава уникалната много черен пръчки. - и ниска цена, висока производителност традиционен инструмент за писане с висока стойност. - дизайн в райе, удобно да държи в ръцете на острилки за мастило ink stone. -Краищата са гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата на китайския каллиграфического камък.Информация за стоки, Китайски материали за каллиграфических ивици с мастило може да се гарантира тяхната издръжливост и практичност.Тъмен блок за китайската живопис Този продукт представлява чернильную пръчка, направени от мастило щеки, която може да ви служи известно време. червен пигмент за китайската живопис е Много подходящ за занимания с калиграфия или рисуване.Древна калиграфия ще ви Осигури добри условия за калиграфия или рисуване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория