• Ново
20 Бели опорните пръти за торта и 12 Прозрачни вещества за торта с 4 Части на Разделителната табла за торта, Пластмасови кръгове за торта и стъргалки за торта с различ?

20 Бели опорните пръти за торта и 12 Прозрачни вещества за торта с 4 Части на Разделителната табла за торта, Пластмасови

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

? На помещение включва : Опаковка съдържа 20 броя пластмасови пръчки за торта, 4 броя разделителни плочи за торта и 12 броя пръти прозрачни за подреждане на тортата с 3 лопаточками за крем - достатъчно на брой и приятна комбинация, за да направите вашите торти изглеждат по-красиви ?Пластмасови разделителните в чиния за торта : Разделителни чиния за торта се предлагат в 4 различни размери, включително 3.8" който е предназначен за 4, 6, 8, 10-инчов торти, създавайки усещането за йерархия на пластмасови разделителни плочи за тортата; за Да изглежда добре, диаметъра на форма за торта трябва да бъде по-малък от размера на тортата. ? Лесна употреба : Дюбел за торта се включат в нива като вещества, тези пластмасови контакти са подходящи за повечето бели разделителни плочи, с изключение на високо ниво, най-добрият набор от пластмасови вещества за торта, определени за усмихнато лице. дъска за торта, като я прави здрава, за да задържи стъпаловиден торта, държейки го в стабилно състояние. ? По-дебела конструкция : По-дебела конструкция опорните пръти за пръчици за торта ги прави издръжливи за задържане на диференцирани торта, държейки го в стабилно състояние и лесно да ги режат до желания размер с помощта на ножица; Плоча-разделители за тортата са изработени от качествена пластмаса с гладка повърхност, който е безопасен и надежден за храни, издържа на износване, него не е лесно да се прекъсне. ? Широко приложение : набор от пръчки за тортата ще ви помогне да се задържите на тортата и леко се разделят на нива на тортата, като придава на вашето торту повече чар; Пластмасова стойка за торта е подходяща за производители на торти или любители на печене на сладкиши, за да се създаде луксозен стъпаловиден торта за парти, сватба, рожден ден и така нататък.Прозрачна поставка за разделителни плочи за торта с пръчки Поддържат няколко нива, торти Характеристика : Удебелена стойка от полипропиленови материали с високо качество, здрава опора, без да се счупи.Това са практични инструменти, за любителите на сладкиши.Прозрачна фигура под формата на смайлика подходящ за торту, за да я направи по-красива.Поставка за разделителни плочи за торти, подходящи за производители на торти или любители на печене на сладкиши, за да се създаде ефектен диференцирани торта за парти, сватба, рожден ден и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория