• Ново
Вино, подаръци от Rox Drinks за баба - 17 грама, Факти за храненето, за баба, Чаша за вино, Без крака с гравирани - Уникални Забавни Идеи за подарък за рожден Ден, просто защо?

Вино, подаръци от Rox Drinks за баба - 17 грама, Факти за храненето, за баба, Чаша за вино, Без крака с гравирани - Уникални

Rating 
BGN 34.62

Сума
Налично за поръчка

? Един сантиментален подарък за баби : Тази чаша за вино - чудесен избор, за да донесе усмивка на лицето на баба си в специални дни, като Деня на майката, рожден ден или дори КоледаТова е и чудесен подарък за пенсиониране за сестра или леля. ? Надеждно съвършенство : Този забавен чаша за вино са произведени внимателно опитен американски майстори с използване на стъкло премиум-клас и високо качество на гравиране.Направен в САЩ, този чаша за вино glamma - подарък, който може да представи с гордост. ? Лесна поддръжка : съхранявайте на външния вид на вашия чаши за вино, като нов с минимални усилия!Тази невероятна стъклена посуда изпитана и доказала, че може да се мие в миялна машина, което осигурява баби лесна и удобна за почистване. ? Защитете вашия подарък и околната среда : Тази чаша за вино идва в изящна кутия за подарък и екологично чиста опаковка, която може да издържа на налягане до 200 лири; това ще гарантира, че чашите не повредятся при запазване на природата. ? Нашето обещание да ви : Ние се стремим да предоставяме само най-добрите чаши за алкохол, екологично чист опаковка и високо качество на гравиране за създаване на изключителни подаръци за всеки повод. натиснете "КУПИ СЕГА", за да започнат да се дават подаръци с удоволствие!. ? Един сантиментален подарък за баби : Тази чаша за вино - чудесен избор, за да донесе усмивка на лицето на баба си в специални дни, като Деня на майката, рожден ден или дори Коледа.Това е и чудесен подарък за пенсиониране за сестра или леля. ? Надеждно съвършенство : Този забавен чаша за вино са произведени внимателно опитен американски майстори с използване на стъкло премиум-клас и високо качество на гравиране.Направен в САЩ, този чаша за вино glamma - подарък, който може да представи с гордост. ? Лесна поддръжка : съхранявайте на външния вид на вашия чаши за вино, като нов с минимални усилия!Тази невероятна стъклена посуда изпитана и доказала, че може да се мие в миялна машина, което осигурява баби лесна и удобна за почистване. ? Защитете вашия подарък и околната среда : Тази чаша за вино идва в изящна кутия за подарък и екологично чиста опаковка, която може да издържа на налягане до 200 лири; това ще гарантира, че чашите не повредятся при запазване на природата. ? Нашето обещание да ви : Ние се стремим да предоставяме само най-добрите чаши за алкохол, екологично чист опаковка и високо качество на гравиране за създаване на изключителни подаръци за всеки повод.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория