• Ново
Подаръци за Рожден Ден на най-Добрата ти Приятелка за жени, ПОДАРЪК Кожен списание My Bestie, 140-Страница за многократна употреба Дневник за записите, Подаръци за най-До?

Подаръци за Рожден Ден на най-Добрата ти Приятелка за жени, ПОДАРЪК Кожен списание My Bestie, 140-Страница за многократна

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Подаръци за най-добрите приятели на жените】 Персонализирани списание за приятелство GIFTRRY ще се превърне в идеален подарък за вашата най-добра приятелка по специални поводиГравиран сладки и топли думи напомнят за вашата подкрепа.Уникални и специални подаръци, които ще се грижиш най-добрите си приятели. 【Висококачествена и плътна хартия】 - Бескислотные страници, изработени от висококачествена по-дебела хартия, които намаляват изтичане на мастило, отстраняват проблеми с истиранием и оцветяване.Здрава подвързия от две жици запазва списание живи, изкуствена кожа на допир е мека, и я лесно да носите със себе си. 【Функционална и стилна записная награда 】 -Здрава корица от изкуствена кожа + 140 страници многократно хартия без киселина + допълнителен слот за мобилен телефон и карта с памет.Може да се използва като списание за пътуване, дневник, албум за рисуване, печати и фотоалбум и т. 【Правилния размер】-с 7,9 "x 4,7" лесно се побира в раница, месинджър, чанта или дори в джоба на дрехи голям размер.Лесен достъп до почти по всяко време и на всяко място. 【Идеална идея за подарък на най-добрата ти приятелка】 подарък списание "най-Добрите приятели" ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден, годишнина, абитуриентски бал, връщане в училище, сватба, Коледа. напомни й за дългогодишното приятелство. 【Подаръци за най-добрите приятели на жените】 Персонализирани списание за приятелство GIFTRRY ще се превърне в идеален подарък за вашата най-добра приятелка по специални поводи.Гравиран сладки и топли думи напомнят за вашата подкрепа.Уникални и специални подаръци, които ще се грижиш най-добрите си приятели. 【Висококачествена и плътна хартия】 - Бескислотные страници, изработени от висококачествена по-дебела хартия, които намаляват изтичане на мастило, отстраняват проблеми с истиранием и оцветяване.Здрава подвързия от две жици запазва списание живи, изкуствена кожа на допир е мека, и я лесно да носите със себе си. 【Функционална и стилна записная награда 】 -Здрава корица от изкуствена кожа + 140 страници многократно хартия без киселина + допълнителен слот за мобилен телефон и карта с памет.Може да се използва като списание за пътуване, дневник, албум за рисуване, печати и фотоалбум и т. 【Правилния размер】-с 7,9 "x 4,7" лесно се побира в раница, месинджър, чанта или дори в джоба на дрехи голям размер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория