• Ново
БУТИЛКА БУТИЛКА 24 грама Изолирано Бутилка за Вода Спортна Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с соломинкой и Регулируема Капак Органайзер за дневни таблетки (ли?

БУТИЛКА БУТИЛКА 24 грама Изолирано Бутилка за Вода Спортна Бутилка за Вода от Неръждаема Стомана с соломинкой и Регулируема

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Конструкция на покрива двойно предназначение】 : Тази бутилка за вода с соломинкой е конструкцията на покрива с двойна употреба, може да се пие директно чрез рязане на капака, както и да оправят капака, за да се излива водаНа капака На спортна бутилка с вода има дръжка, за да можете лесно да го носите със себе си. 【С кутия за хапчета】 : В долната част на бутилката с вода за 24 грама има място за съхранение, което може да се отвори.Можете да използвате това пространство за съхранение на хапчета и витамини, дори и монети и ключове. 【Вакуумна изолация】 : Случайна бутилка за вода с двойни стени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8, която задържа течности ледяными до 24 часа или обжигающе топли до 16 часа.Тази метална бутилка за вода ще ви помогне да се поддържа водата топла или студена в ежедневието или когато спортувате. 【Полезен материал】 : Бутилка за вода от неръждаема стомана, изработен от 100% храна неръждаема стомана 18/8, резервоара за вода е устойчив на пробиване, оксидация и предаването на вкус с по-голям срок на служба.Ние се грижим за вашето здраве и опазване на околната среда. 【За обслужване на клиенти】 : BOTTLE БУТИЛКА-това е марка, специализирана в дизайна на бутилки за вода, ние се грижим за опита на клиенти, ако имате някакви въпроси към продукта, моля, свържете се с нас по всяко време.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория