• Ново
Аз нося Толстовку с надписа сърцето Ми е в ръкава си, Hoody с имена на ръкава, Изработени по поръчка за мама, Hoody за мама, Подаръци за мама, Мама, баба, за рожден Ден, Ден н?

Аз нося Толстовку с надписа сърцето Ми е в ръкава си, Hoody с имена на ръкава, Изработени по поръчка за мама, Hoody за мама,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

100% ПамукЕластичната закопчалката.Машинно пране със студена вода с подобни цветове, да не се избелва, да изсъхне в перална машина при ниска температура, не се гали, да не се излага на сухо почистване. ?Материал : Hoody за мама е изработена от плътна тъкан - Спортен сиво и античния хедър : 90% памук, 10% полиестер - Безопасни цветове и хедър : 50% памук, 50% полиестер - Други цветове : 100% памук. мека, гъвкава, лека, дишаща и лесна за използване. ?Функция : Hoody с яка за мама, принт с дълъг ръкав, hoody с бродерия, отвор за мама, принт с надпис "Мама", ежедневна блуза свободно, намаляване, прост дизайн, стилен силует, изглежда рутинно и шик. ?Комбинират : да Комбинират този пуловер с дълги ръкави, с тесни дънки, гамаши, панталони, къси панталони, поли, жакетами, обувки, кроссовками, токчета и огърлица, за да изглежда достойно и мода в тълпата. ?Причина : Модерен топ-туника с кръгло деколте за жени за ежедневието, дома, офиса, работа, срещи, училище, пазаруване, партита, клуб, коктейл, пътуване, почивка, салона, тренировки, йога и т., Подходящ за пролет, есен и зима. ?Грижи : Ръчно или машинно пране със студена вода.Дръж или сложете да изсъхне.Проглаживайте на слаб огън, когато това е необходимо.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН : Ние произвеждаме трафаретную печат на нашите тениски с графичен модел на най-модерния хардуер, за да се гарантира ярки цветове и дълготрайност.Нашите зашеметяващ забавни тениски - идеалният подарък за всеки повод. 5 НАЛИЧНИ стилове : Тениска унисекс, мека тениска премиум-клас, риза с дълъг ръкав, hoody с кръгло деколте, hoody Унисекс с качулка ЛЕСНО шият риза по поръчка : можете лесно да шият си риза на себе си.Моля, щракнете върху "Конфигуриране сега", за да започнете да създавате вашата красива риза.УНИКАЛЕН ПОДАРЪК : Това е страхотен подарък или обмислен настояще, който ще предизвика усмивка на лицето си.Не се колебайте и кажете благодаря.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние сме сигурни, че на вас и всички, на кого ще го даде, тази риза е задължително да се хареса.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас и нашият екип поддръжка 24/7 ще бъде до вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория