• Ново
Горски с Каска Защитна Маска и Слушалки, Предпазна Каска LOHASTAR Резачка Горското Стопанство Градински Нарежете Дървета за Сеч Работа по Рубке Дърва за огрев Лесовод?

Горски с Каска Защитна Маска и Слушалки, Предпазна Каска LOHASTAR Резачка Горското Стопанство Градински Нарежете Дървета за

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【каска за трион 3 в 1 за горското стопанство】 Каска за горското стопанство Lohastar 3 в 1 за горското стопанство, каска за моторни триони, каска за лесовъди, с защитна маска и антифони за защита на слуха съчетава в себе си за защита на главата, на очите и слуха за горското стопанство и градинарство тези защитни шлемове отговарят на стандартите на ansi z89.1-2014 тип i клас c, одобрен ansi z87 предпазна каска от метална мрежа за вентилация и защита на лицето, слушалки отговарят на наушникам ansi s3.19, одобрен от nrr 24db за защита на слуха. 【Повишен комфорт и кацане】 6-точков храповая окачване, без съмнение, е подходящ за лесохозяйственных и градински работи.Предпазна каска-вафен Lohastar със защитна маска за лице, очи и уши седи по-долу в главата за балансиран засаждане и сигурност.Вафен за горски резачка Lohastar с каишка за брадичката може да намали риска от загуба на защитния шлем-каски по време на работа. влагоотводящая лента sweatband и дизайн с 8 вентилационни отвори правят нашите главата удобна благодарение на служебно правоотношение за лесовъди-лесовъди. 【Светоотражающая сигурност】 7 светлоотразителни ленти за шлема за сеч с резачка, които осигуряват видимост в тъмни строителни обекти, за защита на главата.висок клас дизайн и материал abs осигуряват двойна защита на главата. здрава каишка за брадичката и регулираща се дръжка с храповиком защитен шлем за триони намаляват вероятността от падане на защитния шлем.за да можете да бъдете по-съсредоточени върху работата, вместо да се притеснявате за сигурността. 【Препоръчва прилагането на】 Нашите каски за сеч chanisaw идват с регулируема козирка и слушалки. отлични за триони, горското стопанство, строителството, механици, любители, майстори, инженери, строителство, рециклиране, на дърводелците, на минната индустрия. каска за лесовъди, каска за машинката за рязане на дървета, каска за моторни триони, каска за сеч, каска за дървообработване, каска за рязане на дърво, каска за лесоруба, каска за косене на тревни площи, каска за косене на трева, каска за машинката за подстригване на трева, каска за рязане на струните или кусторезов. 【Гаранция за качество Lohastar】 Ако предпазна каска-вафен Lohastar със защитна маска за лице и слушалки за защита на ушите не ви удовлетворяват на 100% , моля, свържете се с нас в рамките на 90 дни за замяна или връщане на 100% от средствата. 【каска за трион 3 в 1 за горското стопанство】 Каска за горското стопанство Lohastar 3 в 1 за горското стопанство, каска за моторни триони, каска за лесовъди, с защитна маска и антифони за защита на слуха съчетава в себе си за защита на главата, на очите и слуха за горското стопанство и градинарство. тези защитни шлемове отговарят на стандартите на ansi z89.1-2014 тип i клас c, одобрен ansi z87 предпазна каска от метална мрежа за вентилация и защита на лицето, слушалки отговарят на наушникам ansi s3.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория