• Ново
Защитна каска Liberty Ръкавица & Safety 1404R/R в стил шапки DuraShell от полиетилен с висока плътност с 4-точков механизма на палеца, Червена (6 броя)

Защитна каска Liberty Ръкавица & Safety 1404R/R в стил шапки DuraShell от полиетилен с висока плътност с 4-точков механизма

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Конструкция от полиетилен с висока плътностНископрофилен дизайн с подплата за веждите и горната лента за комфорт. окачване Dura Shell е предназначена за облекчаване на регулиране от страна на потребителите.Дождеприемник в страни и задната част на шлема отвежда влагата.Отговаря на стандарта ANSI Z89.1-2009, тип I, клас C, G и E. Вафен в стил Liberty Dura Shell cap идва с 4-хлътва храповой окачване.Конструкция от полиетилен с висока плътност.Отговаря на стандарта ANSI Z89.1-2009, тип I, клас C, G и E. Нископрофилен дизайн с подплата за веждите и горната лента за комфорт.Окачване Liberty Dura Shell разработен за облекчаване на регулиране от страна на потребителите.Дождеприемник в страни и задната част на шлема отвежда влагата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория