• Ново
PROTEAR Kids SNR 28dB Шумоподавляющая Защита на Ушите, Защитни Слушалки, Регулируема Защита на Ушите за деца, Фойерверки За Защита на Слуха на Децата, Домашна работа (Череп)

PROTEAR Kids SNR 28dB Шумоподавляющая Защита на Ушите, Защитни Слушалки, Регулируема Защита на Ушите за деца, Фойерверки

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Защитете своя чувствителен слух】 Защитни слушалки PROTEAR Kids Ear Защита оборудвани с мощна технология за намаляване на шума, което ги прави идеална защита от силни, разрушителни или опасен шум 【Идеален за високите етажи на дейности】 Защитни слушалки PROTEAR Kids за защита на ушите може да се използва за концерти, фейерверках и мачове.Те също са отлични за самолети и шумна домакински уреди, като косачки за тревни площи или прахосмукачки. 【Мек и удобен】Те са изработени с оглед на особеностите на малката, чувствителна главата и ушите на децата. 【Лек и издръжлив】 Можете да вземете тези защитни слушалки със себе си навсякъде. 【Лесно регулируем гъвкав засаждане】 Отговаря на нуждите на деца от различна възраст.Те биха могли просто да се коригира дължината доколкото е необходимо за оптимален комфорт и разпределение на теглото, намаляване на натиска на главата при продължително носене.Знаете ли, че : . ● 1 от 8 деца се наблюдава необратимо нарушение на слуха?. ● Шум може да доведе до перенапряжению на нашите малки деца, което ще доведе до стрес и проблеми със съня?. ● Деца са по-чувствителни към звука, отколкото при възрастните, дори когато не сме наясно, че околната среда е твърде силен?. ● По данни на Световната здравна организация, излагане на силен шум е едно от най-честите причини за увреждане на слуха?. ● Много от децата страдат от проблеми с концентрацията в училище, защото от прекалена стимулация и, следователно, по-лошо време?. ● Деца често по невнимание са изложени на прекалено силен шум по време на живо концерти, спортни мероприятия, панаири, класации, фойерверки, работа с домакински уреди и дори на силата на звука на телевизора?.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория