• Ново
Leaseek Leather Welding Jacket - Сверхпрочный заваряване престилка с ръкав, Термостойкое заваръчно палто от телешка кожа за мъже и жени.

Leaseek Leather Welding Jacket - Сверхпрочный заваряване престилка с ръкав, Термостойкое заваръчно палто от телешка кожа за

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Ние не препоръчваме да се пере го, че ще съкрати живота муАко искате да почистите яке, най-добрият начин за почистване на кожата е да се използва топла вода (около 85 °c) с климатик за плат и леко разтривайте, след това да я даде да изсъхнат на проветриво място.Моля, имайте в предвид, избягвайте дълго накисване във вода за пране, иначе кожата разбухнет и да доведе до деформация на якета.Когато просто распакуете палто, ще се усети силен мирис на кожата, моля, сложи го в проветрено място за миризма се изчиства.Миризмата постепенно ще се разсее след няколко дни.Закопчалката на копчета. ?【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】 Термостойкая и огнезащитни заваръчен яке от високо расщепленной телешка кожа.Кожено яке с пълно покритие предпазва по време на работа.Отворена облегалка запазва прохладата на топло магазин или през лятото. ?【ОТЛИЧНО качество】 Прошит здрава термостойкой нишка от американския кевлар за здравина и издръжливост.Сверхпрочная кожата се справи с искри и пръски, и на нея почти не оставаше и следа. ?【ДЖОБОВЕ за ИНСТРУМЕНТИ】 Джоб за талк на всеки ръкав за съхранение.Деколте, маншети и талията може да се регулира.Те могат да предоставят удобна и надеждна за кацане.Да Не се допуска попадане на отпадъци чрез общ клирънс е в кожухе. ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Те са предназначени не само за заваряване, но и са полезни за много други работни и домашни задачи.Идеята за ковачество, стоманодобивни заводи, корабостроителници, преработващата промишленост, автомобилостроенето, газово заваряване, горелочных работи, строителната промишленост и дървообработването. ?【ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 Ако не сте напълно доволни от нашия продукт, ще получите 100% пълно възстановяване.Закопчалката на копчета. ?【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】 Термостойкая и огнезащитни заваръчен яке от високо расщепленной телешка кожа.Кожено яке с пълно покритие предпазва по време на работа.Отворена облегалка запазва прохладата на топло магазин или през лятото. ?【ОТЛИЧНО качество】 Прошит здрава термостойкой нишка от американския кевлар за здравина и издръжливост.Сверхпрочная кожата се справи с искри и пръски, и на нея почти не оставаше и следа. ?【ДЖОБОВЕ за ИНСТРУМЕНТИ】 Джоб за талк на всеки ръкав за съхранение.Деколте, маншети и талията може да се регулира.Те могат да предоставят удобна и надеждна за кацане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория