• Ново
Маски за лице Touchstone Indian Heritage От тъкани Батик за лице с Малки Размери, за Многократна употреба, Миещи, двуслойни от памук ръчен труд за жените. (Опаковка от 3 броя). Зел?

Маски за лице Touchstone Indian Heritage От тъкани Батик за лице с Малки Размери, за Многократна употреба, Миещи, двуслойни

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ТЪКАННИ МАСКИ #TOUCHSTONE - Отделете за тази ключова дума в най-голямата и красива колекция филтър маски, ръчно изработени от селски занаятчии ИндияСтанете част от богат текстил и наследство на Индия с нейните традиционни материи, щампи и бродерии.Всеки ден нови дизайни.На партидата, издаден в ограничен тираж.Купете го сега, тъй като той по-късно може да бъде на разположение. Владейте част на индийския наследство.Тънки памучни маска за лице под формата на чаши.Лек памучен плат за пропускливост на въздуха, особено през лятото.Плат публикувана ръчно от майстори-производители в Кутче, щата Гуджарат, с помощта на древната индийска техника батика.Маска 1 Зелена Разплод маска 2 - Бледо Зелена Разплод маска 3 - Зелена Разплод.Екологични биоразградими двуслойни маски за лице, зашити на ръка от памук за по-добра защита.С еластични ушни вериги за лесно кацане.Изработен е от дишаща мек памук за по-удобно носене.От красиви тъкани, подходящи за вашия наред и настроение.Носете си сами или дайте грижовен подарък.Технически характеристики на маски за лице : Размер : Маска 8 "x5", 8 "x5.15", 8,2 x5 инча.Материал : Памук.ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА : Ръчно пране във вода.Използвайте мек почистващ препарат.Подсушете преди да се използва.Не за медицински цели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория