• Ново
акумулаторна джобен фенер wurkkos TS11 EDC, сверхяркий led фенерче с обхват на лъча 616 м, Компактен led фенерче с интерфейс Anduril 2.0 и led SFT40 (черен)

акумулаторна джобен фенер wurkkos TS11 EDC, сверхяркий led фенерче с обхват на лъча 616 м, Компактен led фенерче с интерфейс

Rating 
BGN 19.93

Сума
Налично за поръчка

✅ Супер ярки led фенерче : Оборудван с емисии на SFT40, фенерче TS11 е много светъл, а максималната мощност достига 2000 луменаМаксимално разстояние осветление достига 616 метра.Той е идеален за къмпинг, туризъм, търсене, лов и т. ✅ Многоцветен фенерче RGWB EDC : Разработен с 3 многоцветными помощни светодиодите, TS11 falshlight поддържа 7 типа режими на цветно осветление.При преминаване в режим на удължен на потребителя можете да сменяте цвета на допълнителни източници на светлина между 7 разноцветни източници на светлина. ✅ Здрав малко фенерче : Изработен от aerospace алуминиева сплав марка 6061, който предпазва от появата на ръжда и корозия, но също така има удар, фенерче TS11 е много здрав и издръжлив.Благодарение на водоустойчивост IPX8 можете да го използвате в дъжда. ✅ Акумулаторна фенерче USB C : той се захранва от батерия с капацитет от 1200 mah и може да се зарежда с помощта на кабел за зареждане USB C. ✅ най-Добрият подарък за деца и възрастни : Благодарение на елегантния и атмосферному външен вид и удобно дръжката, това е един от незаменими възможности за любителите на прожектора ЕРП.Той е много подходящ за дарения за подаръци на роднини, приятели, старши, бойфрендам и т. ✅ Супер ярки led фенерче : Оборудван с емисии на SFT40, фенерче TS11 е много светъл, а максималната мощност достига 2000 лумена.Максимално разстояние осветление достига 616 метра.Той е идеален за къмпинг, туризъм, търсене, лов и т. ✅ Многоцветен фенерче RGWB EDC : Разработен с 3 многоцветными помощни светодиодите, TS11 falshlight поддържа 7 типа режими на цветно осветление.При преминаване в режим на удължен на потребителя можете да сменяте цвета на допълнителни източници на светлина между 7 разноцветни източници на светлина. ✅ Здрав малко фенерче : Изработен от aerospace алуминиева сплав марка 6061, който предпазва от появата на ръжда и корозия, но също така има удар, фенерче TS11 е много здрав и издръжлив.Благодарение на водоустойчивост IPX8 можете да го използвате в дъжда. ✅ Акумулаторна фенерче USB C : той се захранва от батерия с капацитет от 1200 mah и може да се зарежда с помощта на кабел за зареждане USB C. ✅ най-Добрият подарък за деца и възрастни : Благодарение на елегантния и атмосферному външен вид и удобно дръжката, това е един от незаменими възможности за любителите на прожектора ЕРП.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория