• Ново
Преносим книгата сейф Real Pages - Выдолбленная книга със Скрито тайното отделение за бижута, пари и пари в брой (Красавицата и звярът) (X-Large, Брава)

Преносим книгата сейф Real Pages - Выдолбленная книга със Скрито тайното отделение за бижута, пари и пари в брой (Красавицата

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? УНИКАЛЕН и СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН на Нашия книжен сейф, специално разработен от нашите собствени хора на изкуството и никъде другаде не е на разположение ? ИСТИНСКА КНИГА С ИСТИНСКА ХАРТИЯ - Ние използваме твърда за корицата на нашата книга с тази хартия, за да се скрие на безопасно, така че той е неразличима отвън. ? ДРЪЖТЕ СИ СКРИВАЛИЩЕ В ТАЙНА - Сейф с кодова ключалка, който е идеален за скриване на пари, парични средства и трева от други. ? ПРЕНОСИМ И удобен ЗА ПЪТУВАНЕ - Благодарение на по-малък размер на книжния сейф можете да носите със себе си по време на пътуване.Той ще служи на кабинета, на ръка, за ценните неща. ? УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ Ние гарантираме високото качество на нашите продукти и сме сигурни, че тя ще ви хареса.Въпреки това удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет, и ако не сте напълно доволни от покупката, ние ще възстановим 100% отговарят на възстановяване в рамките на 30 дни от датата на покупка - без въпроси.Размерите на книга - 5.9 инча до 9, 1 инч 2,2 инча (15 см на 23,2 см.Безопасният размер на 3,9 инча 7,1 инча 1,85 инча (10 см по-18,2 см по-4,7 см.Размерите на книга - 7,6 см 11 инча 2,15 инча (19,3 см 28 см на 5.Безопасният размер на 5,7 инча 8,8 инча 1,85 инча (14,5 см 22,5 см по-4,7 см.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория