• Ново
Димна аларма Jemay Wi-Fi Получаване на сигнали, свързани с прилагането, Безжичен интелигентен детектор за дим с функция за автоматична самодиагностика, Пожароизвестяв?

Димна аларма Jemay Wi-Fi Получаване на сигнали, свързани с прилагането, Безжичен интелигентен детектор за дим с функция за автоматична

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Wifi детектор за дим в приложението】 Се първата информация по всяко време и на всяко мястоПолучавайте сигнали с помощта на приложението, вие ще получавате известие на вашия смартфон при откриване на дим или промяна на някакъв статус.Моля, използвайте Wi-Fi На 2,4 Hz, а не 5 ГРАМА. 【Напомняния в реално време】 Тази интелигентна пожароизвестяване, осигуряване на професионален наблюдение 24/7, непрекъснато проверява своите датчици, състоянието на батерията и Wi-Fi свързаност; В случай на възникване на проблем вие ще получите известие на вашия смартфон. 【Инсталация, само за няколко минути】Димна аларма може да бъде инсталиран бързо и чисто с помощта на тази магнитна система за монтаж.Магнити и болтове са включени в комплекта на доставката, можете да избирате необходимия ви начин на монтаж. 【Седмично автоматична димна аларма самодиагностика】 Детектор за дим, оборудван с функция за самодиагностика, която може да се замени ръчно седмична проверка.Непрекъснато проверява за състоянието на батерията и свързване към Wi-Fi; ако срещнете някакви проблеми с самопроверкой, вие веднага ще получите известие, в приложение на вашия смартфон. 【Функция за изключване на аларма за пожар 】 Когато детектор за дим открих задымление и преминава в режим на тревожност, можете да изключите алармата, като натиснете бутона за проверка.Детектор за дим автоматично се нулира и се връща в нормален режим на работа.Ако във въздуха все още се намират частици от изгаряне, детектор за дим отново ще премине в режим на аларма. 【Wifi детектор за дим в приложението】 Се първата информация по всяко време и на всяко място.Получавайте сигнали с помощта на приложението, вие ще получавате известие на вашия смартфон при откриване на дим или промяна на някакъв статус.Моля, използвайте Wi-Fi На 2,4 Hz, а не 5 ГРАМА. 【Напомняния в реално време】 Тази интелигентна пожароизвестяване, осигуряване на професионален наблюдение 24/7, непрекъснато проверява своите датчици, състоянието на батерията и Wi-Fi свързаност; В случай на възникване на проблем вие ще получите известие на вашия смартфон. 【Инсталация, само за няколко минути】Димна аларма може да бъде инсталиран бързо и чисто с помощта на тази магнитна система за монтаж.Магнити и болтове са включени в комплекта на доставката, можете да избирате необходимия ви начин на монтаж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория