• Ново
XJZHJXB Сейфове Прасенце Преносим Калъф с механизъм за заключване, Стоманени сейф за защита на пари, бижута, Противоугонный сейф за семейство, работа или пътуване (Цвя?

XJZHJXB Сейфове Прасенце Преносим Калъф с механизъм за заключване, Стоманени сейф за защита на пари, бижута, Противоугонный

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : Този сейф е направен от цельностального материал, който се отличава с издръжливост и дълголетие, удар и лесно деформиранПреносим и приложим : Сейф на малкия размер, лесен за теглото си и лесно да го преместите.Можете да го поставите навсякъде хол, спалня, фирми, кола и т. Пространство : Размерът на тази каса е 12 * 10 * 18 см, в нея можете да съхранявате различни предмети като пари, бижута, данни, сертификати и т., за защита на вашата поверителност.Уникален дизайн : Този сейф е конструиран с ключалки и имитация на шифровальных колелце, снабден с резервни ключове, отделение за монети в горната част и кутия за дреболии вътре, който също може да се използва като спестовната банка.Как да използвате : просто завъртете ключа, а след това колело с код за моделиране, за да отворите.Подробна информация за продукта : сейф, прасенце Размери : 12*10*18 смВес : 650 гцвет : 5 цветовМатериал : стомана Основни предимства : здрави и трайни характеристики : В сейфа има всичко необходимо за защита на малки стойности от кражба уникален дизайн : 1. Този сейф е оценен на брави и имитация кодови колелце, оборудван резервен ключом2. В горната част има слот за монети, а вътре - кутия за съхранение на дреболии, който също може да се използва като касичка Как да използвате : 1. След това завъртете колелцето код за моделиране, за да се отвори, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.Надяваме се да ви осигури по-задоволително предпродажное и следпродажбено обслужване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория