• Ново
Teerwere Кутия за ключове с блокировка Преносим Кутия за ключове Врата копчето или Монтиране на стена Отвън за недвижими имоти, Предприемачи Кутии за ключове Стенни (Ц?

Teerwere Кутия за ключове с блокировка Преносим Кутия за ключове Врата копчето или Монтиране на стена Отвън за недвижими

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Произведени с използване на материали не корозират и специално предназначени за използване на открито, осигурявайки максимална защита, и ще устои на изпитанието на времето, когато са подложени на дъждовна водаВъншен размер : 175x65x33 мм вътрешен размер : 74x43x25 mm. Преносим кутия за ключове с окачена ключалка позволява лесно да го закачите навсякъде, включително дръжката на вратата, метални огради, парапети и тръби, не са необходими инструменти, дръжте резервния ключ под ръка и никога не запирайтесь.Изработена от метална сплав на алуминий, тази пламенна защитна кутия могат да издържат на удари с чук, распиливание и чужди погледи, докато створчатая задвижваната затваря комбинация за защита от атмосферни влияния.Услуга : ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Просто стенен монтаж благодарение на предварително просверленным отвори на задната част на сейфа за ключове и приложените заглушкам и винтам можете да настроите любимите си място като пароли.Пратката включва : 1 x кутия за ключове 1 х Ръководство за потребителя - Винтове Материал : цинк сплав Цвят : сребърен Размер : външен размер : 175x65x33 мм вътрешен размер : 74x43x25 мм Обърнете внимание : 1. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Моля, се допуска отклонение в размерите от ръчен измерване. Благодаря за разбирането и приятно пазаруване!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория