• Ново
Сигурна чанта за батерията, преносима пожароустойчива безопасна чанта, Сигурна чанта за съхранение на литиева батерия, преносима чанта, която е подходяща за защит?

Сигурна чанта за батерията, преносима пожароустойчива безопасна чанта, Сигурна чанта за съхранение на литиева

Rating 
BGN 10.57

Сума
Налично за поръчка

Крайната ни цел е да предложим на потребителите от цял свят уникален опит за пазаруванеДокато има търсене, можете да намерите това, което искате, в магазина на марката Dpofirs.За да ви предложим обогащающий и качествено пазаруване - ето целта, върху която работим.Може да се използва за съхраняване на различни авиационни акумулаторни батерии, за да си самолет, да може лесно да лети.Може да се използва за съхраняване на различни авиационни акумулаторни батерии, за да си самолет, да може лесно да лети.Това може ефективно да защитите вашата работилница, на семейството или на близки от опасности, причинени от литиеви батерии.Тази защитна чанта ви осигурява сигурен начин за съхранение на литиеви батерии.Устройство за защита на сигурността на литиева батерия, устойчиви на висока температура, радиационна защита, защита от пожар и експлозия.Висококачествени огнеупорни материали, притежават висока взрывозащищенностью, радиационна устойчивост и устойчивост на топлина, а също и да позволяват безопасно да се съхранява батерията. Висококачествени огнеупорни материали, притежават висока взрывозащищенностью, радиационна устойчивост и устойчивост на топлина, а също и да позволяват безопасно да се съхранява батерията. Може да се използва за съхраняване на различни авиационни акумулаторни батерии, за да си самолет, да може лесно да лети. Устройство за защита на сигурността на литиева батерия, устойчиви на висока температура, радиационна защита, защита от пожар и експлозия. Тази защитна чанта ви осигурява сигурен начин за съхранение на литиеви батерии. Това може ефективно да защитите вашата работилница, на семейството или на близки от опасности, причинени от литиеви батерии.Параметри : Тип на продукта : Сигурна чанта Цвят : сребрист Материал : огнестойкое влакна Размер : приблизително 215x145x165 мм / 8,5x5,7x6,5 инча Подходящ за : Различни авиационни акумулаторни батерии Осъществяване списък : 1 х безопасна чанта Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм /0,0‑0,1 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Safe Bag
Colour:
Silver
Material:
Flame Retardant Fiber
Size:
Approx. 215x145x165mm / 8.5x5.7x6.5in
Suitable for:
Various Aircraft Batteries
Package List:
1 x Safe Bag:
Note:
1.Please allow 1‑3mm / 0.0‑0.1in error due to manual measurement.Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object.Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория