• Ново
По-Пълна Прозрачна Маска за лице, Противотуманная, Външна, пълна Защита, Защитна маска за лице, HD Прозрачна Маска, Подменяйки Защитни Очила (30 бр. филтърни накладки)

По-Пълна Прозрачна Маска за лице, Противотуманная, Външна, пълна Защита, Защитна маска за лице, HD Прозрачна Маска, Подменяйки

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

✅【Дишащи, за многократна употреба】 С помощта на допълнителни лещи за по-добра ударопрочности, * В комплекта са включени 10 филтърни подложки ✅【Пълна защита】 В сравнение с предпазни очила, тази прозрачна маска за лице осигурява пълна защита от вятър, прах и пръски, ефективно защитава кожата. ✅【Без замъгляване】 Прозрачна маска за лице от противотуманного материал осигурява по-ясна визия по всяко време. ✅【Удобен】Край защитни маски са изработени от мек силикон и са подходящи за всички форми на лицето. ✅【Удовлетворение е гарантирано】 Нашите маски са създадени, за намаляване на емисиите и подобряване на хигиена при работа, че най-подходящ за ежедневно носене.Отличен за учители, борци с плевелите, строители, велосипедисти, занаятчии.Филтърни уплътнения *30. ✅【Дишащи, за многократна употреба】 С помощта на допълнителни лещи за по-добра ударопрочности, * В комплекта са включени 10 филтърни подложки. ✅【Пълна защита】 В сравнение с предпазни очила, тази прозрачна маска за лице осигурява пълна защита от вятър, прах и пръски, ефективно защитава кожата. ✅【Без замъгляване】 Прозрачна маска за лице от противотуманного материал осигурява по-ясна визия по всяко време. ✅【Удобен】Край защитни маски са изработени от мек силикон и са подходящи за всички форми на лицето. ✅【Удовлетворение е гарантирано】 Нашите маски са създадени, за намаляване на емисиите и подобряване на хигиена при работа, че най-подходящ за ежедневно носене.Отличен за учители, борци с плевелите, строители, велосипедисти, занаятчии.Филтърни уплътнения *30. ЛЕСНО ВДЫХАЕМЫЙ, той блокира прекомерно количество спрей по време на обслужване на клиента, а не на вашата усмивка.Да спечели доверието на обществото с помощта на Clear Mask ОПРЕДЕЛЯНЕ на ПРОДУКТА Clear mask - това е открит мундщука, който блокира прекомерната секреция на слюнка при обслужването на клиенти, добре себе си показва, презентации и дейности на открито, се осигурява синхронизация на устните за глухи хора.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория