• Ново
Органайзер за детски Памперси StarHug - Кошница за Бебе душ | Голяма кошница за багаж в Детската градина, за Пеленального маса | Чанта-тоут за пътуване в кола | Задължите?

Органайзер за детски Памперси StarHug - Кошница за Бебе душ | Голяма кошница за багаж в Детската градина, за Пеленального

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Трайно памучни платно (отвън), моющаяся подплата от полиестер (вътре)Десет (10) Външни джобове за съхранение.Подвижна разделител.Подсилена дръжка за носене.Лека, сгъваема и лесно преносими.Трета пола неутрален дизайн За момичета и момчета.Размери : 16 "x 10" x 7". Нетоксичен материал EVA, не съдържа вредни лепила. Отвън - 100% Хлопчатобумажный платно, отвътре - моющийся. ⭐ Перфектната организация за деца и родители – чанта-тоут Star Hug diaper caddy повече стандартни детски чанти с размери 16 x 11 x 7 инча, осигурявайки много повече място за съхранение на памперси, мокри кърпички, дрехи, пустышек, средства от оригване, комплект за свободни, играчки, лекарства и много други!. ⭐ Компактно, преносимо и вместительное склад – Нашите очарователни детски чанти за момчета и момичета, леки и сгъваеми за по-удобно ползване у дома или при пътуване, те са снабдени с 10 външни джобове и разделител на куки за лесно съхранение и организация!. ⭐ По-мека, здрава и надеждна конструкция – нашият пелена Caddy е изработен от действително нетоксичен памук платно отвън и водоустойчива подплата от полиестер вътре за максимална гъвкавост. ⭐ Персонален детски душ или подарък за мама – тези супер сладки пелена-caddy е неутрален по отношение на пола сив цвят с бели звездички са идеални както за момчета, така и момичета, и на родителите, и от тях се получава прекрасен подарък за детската душа, промяна на тампон или бременни, който трябва да има във всеки регистър на новородените. ⭐ Комплектът включва : охладител за бутилки с поддържането на температурата – В комплекта на всеки детски подгузника Star Hug също е включена висококачествена бутилка koozie, която е подходяща за бутилки с обем 11 грама и помага за запазване на температурата, горещо или студено мляко или напитка по-добър вкус.Поставка за памперси - това е много практичен и интелигентен подарък, който помага на родителите да организират пеленание дете у дома и на път.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория