• Ново
Kisangel Бебешки Кърпички За лице Бебешки Кърпички За лице Бебешки Кърпички за лице 20pcs Мокри Кърпички Бебешки Кърпички Капачката на Диспенсера Притежателя на Мокри к?

Kisangel Бебешки Кърпички За лице Бебешки Кърпички За лице Бебешки Кърпички за лице 20pcs Мокри Кърпички Бебешки Кърпички

Rating 
BGN 9.96

Сума
Налично за поръчка

С Капачки за изсушаване на влажна кърпа - може ефективно да се предотврати изсушаване влажна кърпа, за да се избегне отпадъци.Детски хартиени капачки за мокри кърпички - добър инструмент за лесно съхранение мокри кърпички за спални, кухни, бани, дневни и т., Капачки и спорта салфетки - Лесна употреба, лесен и практичен дизайн го правят подходящ за много видове мокри кърпички.Капак кутия за съхранение салфетки - компактен размер и ниско тегло, много добре организиращ мокри кърпички.Делото опаковка мокри кърпички - Практичен дизайн на капака ефективно ще ви помогне да предотвратите появата на вредни вещества.Пратката включва 20 капачки за мокри кърпички Особености - Изработен от полипропиленови материали за трайно и устойчиво използване, практичен и здрав. - Може ефективно да се предотврати изсушаване влажна кърпа, за да се избегне отпадъци. - Достатъчно на брой за вашия многократна употреба и замяна.18 инча - Практичен дизайн своята практика ефективно ще ви помогне да предотвратите появата на вредни вещества. - Материал : полипропилен - Компактен размер и ниско тегло, което позволява много добре да се организират мокри кърпички. - Цвят : Информация за уредите, Изработени от полипропиленови материали за трайност и употреба.Това е набор от капачки за мокри кърпички, които са удобни за носене с вас, когато излизате навън.Опитайте нашата капак от влажна кърпа, и животът ви ще стане по-добре.Лесно се отваря и затваря, което ви позволява лесно да се работи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория