• Ново
TOYANDONA Бебешки Пелени 4шт Абсорбиращи Памучни Пелени Муслиновые Кърпички Муслиновые Памперси Тъканни Вложки за Памперси пълнители за Филтър Пелени Пере Тъканни Вл?

TOYANDONA Бебешки Пелени 4шт Абсорбиращи Памучни Пелени Муслиновые Кърпички Муслиновые Памперси Тъканни Вложки за Памперси

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалЗа многократна употреба тъканни вложки за памперси : Изработени от влакнести материали, водопоглощающего и дишаща, ефективно предотвратяват изтичане.Втулки за детски филтър памперси : .Втулки за детски филтър памперси : Нашите пълнители за филтър памперси стават по-меки и по-добре да абсорбират вода след всяко изпиране . Памучни тряпочки от оригване : този лек и преносим подложка за пелени може да се носи отвън, което позволява промяна на уплътнението на вашето бебе от всяко място.Памучни салфетки от оригване : Помагат за предотвратяване на протичането на памперси, спомагат за здравословен сън, намаляване на смяна на памперси за през нощта. синтетичен материал.За многократна употреба тъканни вложки за памперси : Изработени от влакнести материали, водопоглощающего и дишаща, ефективно предотвратяват изтичане.Втулки за детски филтър памперси : .Втулки за детски филтър памперси : Нашите пълнители за филтър памперси стават по-меки и по-добре да абсорбират вода след всяко изпиране . Памучни тряпочки от оригване : този лек и преносим подложка за пелени може да се носи отвън, което позволява промяна на уплътнението на вашето бебе от всяко място.Памучни салфетки от оригване : Помагат за предотвратяване на протичането на памперси, спомагат за здравословен сън, намаляване на времето за смяна на пелени през нощта.Пратката включва 4 х филтър подложка за памперси Особености - Материал : влакна, пълнители за Многократна употреба на памперси -Нашите втулки за памперси от тъкани стават по-меки и по-добре да абсорбират вода след всяко пране, за Многократна употреба тъканни втулки за памперси. - Тези втулки за памперси за многократна употреба, може да се пере в машина и те да изсъхне бързо, което помага да се използва муслиновые кърпички за еднократна употреба на памперси. - Изработен е от влакнести материали, водопоглощающий и дишане, ефективно предотвратява изтичане на влакнести вложки за памперси. - Този лек и преносим подложка за пелени може да се носи на улицата, което ви позволява да смените уплътнението на вашето бебе от всяко място. За многократна употреба тъканни втулки за памперси. - Приятна е за кожата материал няма да раздразнят чувствителната кожа на вашето бебе, така ще можете с увереност да го използвате с подложки от детска тъкани за пелени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория