• Ново
FAVOMOTO 20pcs Материали за декорация със собствените си ръце Малки Украшения за Шапки Хелоуин Мед, Ръчно изработени за Химикалки Пчелите Подмяна на Палатки, Пухкава Топ?

FAVOMOTO 20pcs Материали за декорация със собствените си ръце Малки Украшения за Шапки Хелоуин Мед, Ръчно изработени за Химикалки

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Малки пчелки : може да даде на семейството си или на приятелПухкава топки за бродерия : ярък цвят и очарователна форма на пчелите, може лесно да се привлече вниманието на децата.Интериор под формата на пчелите за шапки, Висококачествени материали, безопасни и защитават околната среда.Играчки Bumble Bees : лесно можете да се залепи или направа на тези пчелни декори, създаване на проект със собствените си ръце.Пчелиное занаят, ръчно изработени : прекрасен и очарователен дизайн във формата на пчела, който ще се хареса както на децата, така и за възрастни.Предпоставка списък на 20 x бижута от пчелен филц Характеристики материали са безопасни и защита на околната среда DIY Занаятите. -Цвят : жълт топка от меден филц -Можете да направите подаръци за семейството и приятелите на мини-занаяти пчелите. -Красив външен вид, благодарение на който вашите аксесоари изглеждат още по-очарователни малки плюшени. -Материал : вълна, филц, пчелите, за да работи със собствените си ръце -Красиви и интересни, могат да бъдат като ленти за мозъка убора, аксесоари, дрехи, бижута, дрехи. -Леки и материални, чудесна на пипане bumblebee за бродерия.98 X0 малки филц пчелите.Описание на продукта Малки пчелки, старателно изработени от вълна, филц, са приятни за кожата, за деца, много фактурные и тактилни, удобни за захващане, удобни за игли и занаяти любимите си ръце. играчки bumble bees са Лесни за поддържане и употреба, се поддават на склеиванию или перфорированию с големи дупки, просто се наслаждавайте на процеса на производство на diy!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория