• Ново
Преносимото Порт кабел за зареждане Vikye в събирането, USB Конектор за зареждане, тип C от Алуминиева Сплав с Кутия за съхранение, Конектор за зареждане, Подходящ за ко?

Преносимото Порт кабел за зареждане Vikye в събирането, USB Конектор за зареждане, тип C от Алуминиева Сплав с Кутия за съхранение,

Rating 
BGN 59.80

Сума
Налично за поръчка

Съвместима модел : Порт конектор за зареждане Micro USB е съвместимо с конзола PS5, моля, проверете модела на вашето устройство, преди да купитеАлуминиева сплав : Този порт за зарядно гнездо е изработен от алуминиеви сплави с висока якост, устойчивост на корозия и висока шок вискозитет.Изящна изработка : Порт за зареждане на mini USB е изпълнен с малки детайли, които осигуряват идеална за кацане и функционалност на оригинални части.Една проста смяна на : Порт за PS5 Type C е идеален заместител на дефектни, повредени или износени съединители зарядно устройство, USB C. Професионална инсталация : За да инсталирате този USB-порта на контролера PS5 изисква квалифицирана техническа запояване, моля, намерете професионалист, за да го инсталирате. Съвместима модел : Порт конектор за зареждане Micro USB е съвместимо с конзола PS5, моля, проверете модела на вашето устройство, преди да купите. Алуминиева сплав : Този порт за зарядно гнездо е изработен от алуминиеви сплави с висока якост, устойчивост на корозия и висока шок вискозитет. Изящна изработка : Порт за зареждане на mini USB е изпълнен с малки детайли, които осигуряват идеална за кацане и функционалност на оригинални части. Лесна смяна на : Порт за PS5 Type C е идеален заместител на дефектни, повредени или износени съединители зарядно устройство, USB C. Професионален монтаж : За да инсталирате този USB-порта на контролера PS5 изисква квалифицирана техническа запояване, моля, намерете професионалист, за да го инсталирате.Параметри : Тип на продукта : за PS5 Дръжка Интерфейс USB C Материал : Алуминиева сплав, ABS Сфера на приложение : за игралната конзола PS5 Осъществяване Списък : 1 х USB порт C 1 x кутия за съхранение Забележка : Съвместими само с контролери за PS5, за инсталация изисква квалифицирана запояване.

Всичко за продукта

Item Type:
for PS5 Handle USB C Interface
Material:
Aluminum Alloy, ABS
Scope of Application:
for PS5 Game Console
Package List:
1 x USB C Port:
1 x Storage Box:
Note:
Compatible with for PS5 controllers only, skilled soldering is required for installation. :

Подобни продукти в категория