• Ново
Кабели и свещи на 10 бр./лот, Силиконова дръжка за джойстик, Капачки за джойстик за Sony PS4/PS3/Xbox 360, Силиконови Капачки за контролер - (Дължина на кабела: друга)

Кабели и свещи на 10 бр./лот, Силиконова дръжка за джойстик, Капачки за джойстик за Sony PS4/PS3/Xbox 360, Силиконови Капачки

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Дължина на кабела : другаКръст Бод Пакетът включва : 10 х капачка на лигавицата на пръст Забележки : 1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Материал : силикон.Sony Play Station 4, за PS4. Дължина на кабела : друга.Кръст Бод Пакетът включва : 10 х капачка на лигавицата на пръст Забележки : 1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Материал : силикон.Sony Play Station 4, за PS4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория