• Ново
Vinyl Стикер за аниме-конзола и контролер PS5 Skin Disc Edition, Стикер на Корицата на Playstation 5 Skins, Защитни Аксесоари (Бял)

Vinyl Стикер за аниме-конзола и контролер PS5 Skin Disc Edition, Стикер на Корицата на Playstation 5 Skins, Защитни Аксесоари

Rating 
BGN 23.41

Сума
Налично за поръчка

【Лесна инсталация и премахване】 стикер на контролер PS5, стикер, без мехурчета е лесен за инсталиране и не оставя следи при отклеивании, много добре защитава вашата конзола PS5 и контролер 【Мода и дизайн】 стенна конзола PS5 цветни и ярки. 1 : 1 истинско машинно шлифоване, без интервали.Придайте на вашата конзола и контролер нов, свеж адаптивни вид в съответствие с вашия вкус. 【Материал премиум-клас】 Корица PS5 е направена с помощта на модерна технология HD-печат, което го прави ультратонкой, здрава и лека, като по този начин защитава вашата конзола PS5 и контролери от драскотини и прах, не выцветая. 【Подходящ за】 1 x черупки конзола (2 ръка) + 2 x черупки на контролера. 【Забележка】 Скинове конзола и контролер за PS5 са достъпни само за диск версията.Не пропускайте този страхотен кожа за конзолата, когато го получите, вие не можете да устои пред него. 【Професионална подкрепа】 скинове PS5 за диск версията, моля, уверете се, че имате PS5 за диск версията.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще разрешим всеки проблем за вас. 【Лесна инсталация и премахване】 стикер на контролер PS5, стикер, без мехурчета е лесен за инсталиране и не оставя следи при отклеивании, много добре защитава вашата конзола PS5 и контролер. 【Мода и дизайн】 стенна конзола PS5 цветни и ярки. 1 : 1 истинско машинно шлифоване, без интервали.Придайте на вашата конзола и контролер нов, свеж адаптивни вид в съответствие с вашия вкус. 【Материал премиум-клас】 Корица PS5 е направена с помощта на модерна технология HD-печат, което го прави ультратонкой, здрава и лека, като по този начин защитава вашата конзола PS5 и контролери от драскотини и прах, не выцветая. 【Подходящ за】 1 x черупки конзола (2 ръка) + 2 x черупки на контролера. 【Забележка】 Скинове конзола и контролер за PS5 са достъпни само за диск версията.Не пропускайте този страхотен кожа за конзолата, когато го получите, вие не можете да устои пред него. 【Професионална подкрепа】 скинове PS5 за диск версията, моля, уверете се, че имате PS5 за диск версията.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще разрешим всеки проблем за вас.Покритието от винил стикер върху кожата за конзолата Play Station 5 и контролери Защо са избрали нашата корицата? [Новия актуализиран дизайн] Дизайн на кожата с пълно покритие, без фуги.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория