• Ново
Калъф за PS5, Калъф за контролера PS5 DualSense от GTcoupe, Калъф за контролера Playstation5 за защита от хлъзгане (с бяла кожа)

Калъф за PS5, Калъф за контролера PS5 DualSense от GTcoupe, Калъф за контролера Playstation5 за защита от хлъзгане (с бяла

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

? Индивидуална обвивка контролер PS5 * Висококачествена силиконова обвивка за персонални контролери Play Station 5 ? Подобряване на сцеплението * Специално разработена форма на повърхността с шипове и висококачествен силиконов материал, осигуряват по-добро усещане на съединителя по време на игра, предотвратяват подхлъзване. ✌️ Супер кацане * Точно се придържа към контролера PS5, при това с необходимите разположени детайли като звук на високоговорител, лого, светлинен индикатор, микрофон и т. ? Защита * Пълно покритие във формата на черупка контролер Dualsense 5 защитава вашия контролер от удари, драскотини, отлично се грижи за вашия контролер. ? Благодарение на използването на по-добро силиконов материал обвивка е много плътно обертывает безжичен контролер и на допир, напомня за нова обвивка на контролера. ? Индивидуална обвивка контролер PS5 * Висококачествена силиконова обвивка за персонални контролери Play Station 5. ? Подобряване на сцеплението * Специално разработена форма на повърхността с шипове и висококачествен силиконов материал, осигуряват по-добро усещане на съединителя по време на игра, предотвратяват подхлъзване. ✌️ Супер кацане * Точно се придържа към контролера PS5, при това с необходимите разположени детайли като звук на високоговорител, лого, светлинен индикатор, микрофон и т. ? Защита * Пълно покритие във формата на черупка контролер Dualsense 5 защитава вашия контролер от удари, драскотини, отлично се грижи за вашия контролер. ? Благодарение на използването на по-добро силиконов материал обвивка е много плътно обертывает безжичен контролер и на допир, напомня за нова обвивка на контролера.Защитен калъф GTcoupe soft silicone skin grip контролера на Play Station 5 Осигурява допълнително усещане за улавяне и подобрява процесът на игра с помощта на този нескользящего силиконов своята практика за контролер.Черупката е идеален за контролер Play Station 5, като осигурява достъп до всички бутони, триггерам и портове за свързване.Висококачествен мек силиконов материал осигурява по-комфортно усещане.Лесно се инсталира и се отстранява при необходимост, ще се чудите как сте някога играе без него.Материал : силикон Употреба : Осигурява защита и сцепление, може да се поправи.Съвместимост : контролер Play Station 5 Предпоставка включва : 1 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория