• Ново
Зарядно устройство за PS5, зарядно устройство за контролер PS5 за Влакчета за зареждане на контролера DualSense Playstation 5, Двойно зарядно устройство ще захранване на зарядн?

Зарядно устройство за PS5, зарядно устройство за контролер PS5 за Влакчета за зареждане на контролера DualSense Playstation 5,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Бързо зарежда два контролера PS5】Тази зарядно устройство за контролер PS5 специално проектиран за да се свържете с конкретен адаптер на захранване захранващ адаптер (5v/3 А) и едновременно зареждане на две контролери PS5Това са задължителните аксесоари за PS5 за играчи на PS5, които притежават двама ръководители PS5. 【Четирикратна Интелигентна защита на чип】 зарядно устройство ps5 има вграден чип smart protection, която е сертифицирана от FCC за осигуряване на защита от презареждането, напрежение, прегряване и късо съединение.След пълно зареждане, той автоматично ще се изключи автоматично хранене, за защита на устройството от евентуални повреди.Освен това, той има нескользящий дизайн, безопасни и надеждни и са съвместими с контролер ps5. 【Бързо зареждане за 2,5 часа и цялостна защита】 Благодарение на това, че пристанища люлка, изработени от медни съединители, тази зарядно устройство Playstaiton 5 безопасно и бързо се зарежда. Привеждане потребителски ac адаптер 5v / 3, А с това зарядно устройство за контролер PS5, и те ще могат да предоставят максимална зареждане.Бързо и безопасно зареждане две дистанционни управления PS5 само за 2,5 часа осигурява оптимално зареждане. 【Led индикатор и мини подложки】 Led индикатори ще започне да мига синя светлина, когато администраторът се зарежда, и ще изгори, когато док-станция за зареждане на PS5 напълно заредена / се намира в режим на готовност.Зарядно устройство ps5 и е оборудвано с 4 противоскользящими подови изтривалки на разположение за предотвратяване на преместване на безжични контролери PS5 по време на зареждане. 【Организира своя контролер】 Конструкция с четири дупки позволява лесно се зарежда контролери PS5, просто зареждайте ги на случаен принцип!а док-станция за зареждане на контролера ps5 dualsense осигурява ред на вашите контролери PS5, а също така ги предпазва от надраскване и ежедневно износване.Зарядно устройство за контролер Nykuri PS5, усъвършенстване на зарядно устройство PS5 с бързо зареждане с Type-C, докинг станция Dualsense за зареждане на двама ръководители PS5 с led индикатор.Какво ще получите?. 1 x Зарядно за контролер PS5. 1 х 2 м кабел за зареждане Type-C. 1 x Ръководство на потребителя.Конструкцията с четири дупки позволява лесно се зарежда контролери PS5, просто зареждайте ги на случаен принцип!а док-станция за зареждане на контролера ps5 dualsense осигурява ред на вашите контролери PS5, а също така ги предпазва от надраскване и ежедневно износване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория