• Ново
Кожата контролер Ps4 Силиконов Калъф Дръжка Светещи в Тъмното Защитен Калъф за контролера PS4/slim/Pro Dualshock 4 (Свети синьо)

Кожата контролер Ps4 Силиконов Калъф Дръжка Светещи в Тъмното Защитен Калъф за контролера PS4/slim/Pro Dualshock 4 (Свети

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

? Светят в тъмното - Наскоро разработената флуоресцентни материали, силиконова обвивка контролер ps4, води L2, R2 и капачки за джойстик - всичко това може да свети в тъмното персонализирайте вашия контролер ps4, и вашите приятели ще бъдат много изненадани вашия контролер, той ще ви представим различни виртуални впечатления, това е толкова готино. ? Обвивка контролер PS4 -капак на контролера ps4 е изработена от высокоэластичной силиконов каучук, осигурява благоприятна среда и мекота на допир.Силиконов калъф е подходящ само за ръководителите на Ps4/Slim/Pro, лесно се инсталира и отстранена, не се плъзга, предпазва от появата на scuffs, пыленепроницаемый, водоустойчив, никога не прегрява. ?Води L2 R2 - Помагат за лесно натискане на бутони L2 и R2, увеличаване на реакция на бутоните в игрите, подходящи за хора с големи ръце и да даде почивка на пръстите на ръцете.Освен това подобрява улавяне на спусъка на куката и ергономичност, като подчертава вашия контролер от тълпата. ?Капачки за грипсов за палците -добре изработени и здрави силиконови шапки предпазват ноктите от драскотини джойстиках контролер, защитават джойстици от дълго износване и унищожаване, както и дават на пръстите на почивка с помощта на тези грипсов-възглавници за по-големи пръсти. благодарение на информационните силиконовому усещането ви не омръзне от играта. ? Съдържанието на опаковката -1 бр. капак на контролера + 2 бр. капачки за джойстик + 4 бр. led етикети + 2 бр. води L2 R2, в комплекта не са включени контролер.Светещи в тъмното Наскоро разработени флуоресцентни материали, силиконова обвивка контролер ps4, води L2, R2 и капачки за джойстик - всичко това може да свети в тъмното. персонализирайте вашия контролер ps4, и вашите приятели ще бъдат много изненадани вашия контролер, дайте да ви различни игри впечатления, е страхотна обшивка контролер PS4 капак на контролера ps4 е изработена от высокоэластичной силиконов каучук, осигурява приятелска среда и мекота на допир.Силиконов калъф е подходящ само за ръководителите на Ps4/Slim/Pro, лесно се инсталира и отстранена, не се плъзга, предпазва от появата на scuffs, пыленепроницаемый, водоустойчив, никога не прегрява води L2 R2 Помагат за лесно натискане на бутони L2 и R2, увеличаване на реакция на бутоните в игрите, подходящи за хора с големи ръце и да даде почивка на пръстите на ръцете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория