• Ново
Екстремни Пълен комплект Корпус Корпус с Бутони на Капака на панела, Прозрачна Атомно-Лилава Потребителска Подмяна на Декоративни облицовки на Корпуса на Преднит?

Екстремни Пълен комплект Корпус Корпус с Бутони на Капака на панела, Прозрачна Атомно-Лилава Потребителска Подмяна на Декоративни

Rating 
BGN 10.80

Сума
Налично за поръчка

Ние знаем, че камерата на вашия контролер - това е повече, отколкото просто пластмасов аксесоарТова е вашият съветник, вашият колега, вашият боен другар.Ето защо ние използваме само най-добър детайл и най-ярките цветове, за да се гарантира най-високо качество на нашите администратори.Повярвайте ми, вашата приятелка ще се зарадва много от вас след като инсталирате този изключителен пълен набор от бутони shells.Изработен от устойчив действително нетоксичен ABS-пластмаса.Напълно плътно от всички страни; да седи на всички скоби.Персонализирайте вашия контролер.Това е едно прекрасно допълнение към скучному обикновен бял цвят, без да харчите много пари.Това е просто пълен комплект корпуса с бутони.Controller и други детайли в комплекта не са включени.Корпус прозрачен, но не на 100% . 1 * Предна панел. 1 * Декоративна капачка. 1 * Задната част на кутията. 1 * Корпус, тъчпада е изцяло прилепнала плътно от всички страни; да седи на всички скоби.Уникални корпуса на пълен набор с бутони придават на вашето контролера много повече индивидуалност, отделяйки го от останалите.Персонализирана функция : на разположение различни стилове и дизайни.Прозрачен атомно-лилав цвят изглежда страхотно; би било страхотно, ако се съчетава с други аксесоари e Xtreme Rate.Лесна инсталация : приложен инструмент ще ви помогне лесно отваряне на оригиналната капачка на контролера и да се замени тези аксесоари; Получите видео ръководство за инсталиране в Youtube, като пуснете търсене за "e Xtreme Rate full set shell, който е съвместим с ps5" или "B2 WJpi ZFlw0" за BDM-010 и "Ze UPl5o0_b Q" за BDM-020. Пратката включва : 1 * Предна панел; 1 * заден панел; 1 * Декоративна капачка; 1 * притежателя тъчпад; 1 * Пълен набор от бутони; 1 * инструмент за отваряне на корпуса; 1 * отвертка и резервни винтове. Забележка : контролер и други детайли в комплекта не са включени.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория