• Ново
Вентилатор за Охлаждане DAUERHAFT, Турбо-Фенове Работно Напрежение на постоянен ток 5 В Три Различни Режима на охлаждане Автоматичен режим за игралната конзола Playstation 4,

Вентилатор за Охлаждане DAUERHAFT, Турбо-Фенове Работно Напрежение на постоянен ток 5 В Три Различни Режима на

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Пет фенове Super Turbo】 : Пет фенове и три различни режима на охлаждане, нормалната скорост за достойни игриТурбо скорост за наистина тежки игри и запалените геймъри. 【Лесна употреба】 : Работно напрежение dc 5v от USB порта на конзолата, няма нужда от допълнителен източник на захранване.Вие ще получите радиатор за PS4 и USB-кабел. 【Два режима на работа】 : режим "Auto", охладител за PS4 ще се включи автоматично, когато устройството за Play Station 4 се загрява и изключва, когато тя отново се охлажда.", за PS4 охлаждане ще работи винаги. 【Лесна инсталация】 : Този охлаждащ вентилатор лесно се инсталира на клипсу, може да се използва както в портретна, така и в портретен режим; тя е разработена като част от оригиналната конзола, елегантна и безпроблемна. 【Охлаждащ вентилатор за PS4】 : Супер охлаждащ вентилатор за игралната конзола PS4, моля, потвърдете преди да купите този охлаждащ вентилатор за PS4 не е съвместим с за PS4 Slim или PS4 Pro. 【Пет фенове Super Turbo】 : Пет фенове и три различни режима на охлаждане, нормалната скорост за достойни игри.Турбо скорост за наистина тежки игри и запалените геймъри. 【Лесна употреба】 : Работно напрежение dc 5v от USB порта на конзолата, няма нужда от допълнителен източник на захранване.Вие ще получите радиатор за PS4 и USB-кабел. 【Два режима на работа】 : режим "Auto", охладител за PS4 ще се включи автоматично, когато устройството за Play Station 4 се загрява и изключва, когато тя отново се охлажда.", за PS4 охлаждане ще работи винаги. 【Лесна инсталация】 : Този охлаждащ вентилатор лесно се инсталира на клипсу, може да се използва както в портретна, така и в портретен режим; тя е разработена като част от оригиналната конзола, елегантна и безпроблемна. 【Охлаждащ вентилатор за PS4】 : Супер охлаждащ вентилатор за игралната конзола PS4, моля, потвърдете преди да купите този охлаждащ вентилатор за PS4 не е съвместим с за PS4 Slim или PS4 Pro. Охлаждащ вентилатор за PS4 : Супер охлаждащ вентилатор за игралната конзола PS4, моля, потвърдете преди да купите този вентилатор за охлаждане, за PS4 не е съвместим с PS4 Slim или PS4 Pro. Пет фенове Super Turbo : пет фенове и три различни режима на охлаждане, нормалната скорост за достойни игри.Турбо скорост за наистина тежки игри и запалените геймъри.

Всичко за продукта

Item Type:
 Radiator
Material:
ABS
Color:
Black
Working Mode:
Manual, Auto, Turbo
Large Fan:
DC5V 0.15A
Small Fan:
DC5V0.12A
Specs:
5 Small Accuracy Turbo Cooling Fans (Two Large, Three Small), Exclusive Design for PlayStation 4 (Not for PS Pro, not for PS4 Slim)
Easy to Install, Smooth and Quiet Operation.:
Package List:
 1 x Radiator 1 x USB Charging Cable:
Note:
Please confirm before you buy, this for PS4 fan is not compatible with for PS4 Slim or for PS4 Pro. :

Подобни продукти в категория