• Ново
Дръжка за кожата контролер PS4, Противоскользящий Силиконов Защитен калъф за контролера PS4 (Калъф за контролера x 1 + дръжки за палеца FPS PRO x 2 + Бутон за стартиране на x 2)

Дръжка за кожата контролер PS4, Противоскользящий Силиконов Защитен калъф за контролера PS4 (Калъф за контролера x 1 + дръжки

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествена мека силиконова обвивка с дебелина от половината от своята практика за контролери PS4/PS4 Slim/PS4 ProПо-дебел материал подобрява усещането за заснемане по време на игра, предотвратява подхлъзване.Висока мекота покритие, което предпазва вашия контролер от падане, удари, надраскване.Подобрена ефективност на стартера L2 R2!Удобно снимане със скорост кадъра в секунда.С нея лесно се работи, тя има форма, която отговаря на пръстите, както и продължителна игра удобна.Защитете важната контролер звездна PS4 от прах и надраскване. идеален за контролер Play Station 4, като осигурява достъп до всички бутони, триггерам и портове за свързване.Този нескользящий силиконов калъф за контролера осигурява допълнително усещане за улавяне и подобрява процесът на игра.Пратката включва : 1 бр. * капак на контролера 2 бр * Капачка дръжка 2 бр. * Бутон за стартиране на L2 R2 1 бр. * Светлинен панел потребителска стикер Забележка : Контролери PS4 в комплекта не са включени Материал : Силикон Употреба : Осигурява защита и сцепление, може да се поправи.Съвместимост : Контролер Play Station 4 (контролер PS4 Standard /PS4 SLIM /PS4 PRO) Противоскользящий : той е проектиран по такъв начин, че предната страна на ръкохватката е била неравна, и предотвратява выскальзывание контролер от пот ръце.Подобрете усещането за заснемане по време на игра, и ще можете да играете с комфорт.Усещане за засаждане : Изработен е от мек силиконов материал, отличаващ се с гладка текстура ще можете удобно да се насладите на играта.За изпълнение : Не се безпокойте да се играе играта, облечен в калъф.Той е подходящ също и за тъчпада и зареждане.Можете да го измие.Модно светоизлучающее печат. Подобрена ефективност на стартера L2 R2!Удобна стрелба в секунда!Висококачествен капачка на дръжката. лесно се инсталира и се отстранява при необходимост, ще се чудите как сте някога играе без него.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория