• Ново
Безжичен контролер за PS4, Акумулаторна батерия 1300 mah, Слот контролер за Playstation 4/Pro/Slim, Игри и Джойстик с двойна вибрация, Контролер/Жак за слушалки / Шестиосевой сензо?

Безжичен контролер за PS4, Акумулаторна батерия 1300 mah, Слот контролер за Playstation 4/Pro/Slim, Игри и Джойстик с двойна

Rating 
BGN 19.50

Сума
Налично за поръчка

?【Голям капацитет на батерията】 Безжичен контролер PS-4, оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 1300 mah, работи до 16 часа, в сравнение с оригиналните батерии handle с капацитет 1000 mah и 600 mah, обикновено достъпни на пазараПо този начин, можете да го използвате почти седмица без презареждане.Вграден многофункционален, новият чип осигурява постоянна връзка, а максимално разстояние на свързване между дръжка PS4 и PS4 /P-3/PC е до 8 м. ?【Двойна вградена функция за амортизация】Безжичен геймпад оборудван с вградени две вибродвигателями, които осигуряват обратна връзка с различна интензивност и по-реалистичен геймплей.Освен това, аудио жак 3.5 мм поддържа съвместими слушалки, което позволява да свържете слушалките за пълно потапяне в света на игрите, без да се притеснявате за това, че звукът на играта пречи на другите.Добавяне на бутон "Сподели" ви дава възможност да споделя своите най-добри игрови моменти е толкова просто, колкото натискането на един бутон. ?【Прекрасни детайли】Интерактивен тъчпад и приятна осветление "дишане", отварят ви дам един нов начин за игра.Линеен спусъка е оборудван с датчици на Хол за подобряване на игрални усещания и контрол.Това е подобно на педала на газта, който може по-лесно да бъдат разпределени в състезателни игри.Бутон turbo също така може да позволи да се води непрекъснат огън, и можете да зададете комбиниран режим на съответните бутони без да се налага натискане на бутона няколко пъти в секунда. ?【Максимален комфорт игри】 В сравнение с други конвенционални игрови контролери, нашият геймпад е с ергономичен дизайн с асиметрични джойстика.Тази конструкция може ефективно намаляване на мускулната умора ставите на палеца, позволява ви по-комфортно да прекарва време по време на игра.Теглото му е само около 200 грама и няма да се чувствате уморени след дългите игри. ?【Широка съвместимост със системата】 Безжичен гейм контролер P-4 напълно съвместим с PS4/PS4 Pro/Slim. Поддържа PC (Windows 7/8/8.С този безжичен контролер ps-4 можете да се насладите на играта на различни платформи.Ако след получаването на стоките имате някакви проблеми или имате въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти по електронната поща. Включете гейм контролер за Play Station 4 с помощта на включения USB кабел. Продължителното натискане на бутона HOME в рамките на 2 секунди. Led индикатор ще започне да мига бял, което показва състоянието на почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория