• Ново
Етикети за цифров опаковки Ps5 Controller Skin, подходящи за конзолата и контролера Playstation 5 Shell, трайни, устойчиви на надраскване и не съдържат мехурчета

Етикети за цифров опаковки Ps5 Controller Skin, подходящи за конзолата и контролера Playstation 5 Shell, трайни, устойчиви

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Почистете повърхността на възможно най-внимателноСпирт кърпа без кърпичка за премахване на мазнини или други замърсители.Повечето проблеми с незалепващо покритие, причинени от попадение никакво масло или лубрикант на оборудване, преди да инсталирате.Откъснете парче кожа от хартия подплата.Да Не се допуска контакт с повърхността с нищо.Определете място за монтаж.Като се започне от ъгъла, нанесете на кожата (стикер) с пръсти по повърхността, и след това натиснете го по цялата повърхност.Моля, внимателно выдавите въздушни мехурчета, образувани при инсталиране.Използвайте сешоар, за да угаси излишни мехурчета въздух.
Описание материал : Изработен е от висококачествен pvc.Който може напълно да защити вашето ps5 от драскотини и прах, без да влияят на разсейването на топлина.
Характеристики на продукта : Изработен от ултра-тънък, ултра силна, устойчиво на петна ламиниран винил, ефективно да защити вашето облекло от вдлъбнатини, драскотини, прах и износване при ежедневна употреба.
Приложим сценарий : защитете конзола Playstation 5 и контролер от прах и драскотини.Чудесен подарък за човек, на брат си и съпруга си.
Лесна инсталация : Инсталацията отнема само 10 минути, дори ако бъде запълнена с копираните им криви, можете да ги поставите отново, докато не сте доволни.
Пратката включва : Етикети за конзолата PS5 * 2 + Стикери за контролер PS5 * 2 (Забележка : Игрова конзола и контролери в комплекта не са включени)
.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория