• Ново
Зарядно устройство за контролер PS5 със синя светлинна ивица, Бързо зареждане на Type-C за зареждане на контролери на Playstation 5 DualSense (Бяла)

Зарядно устройство за контролер PS5 със синя светлинна ивица, Бързо зареждане на Type-C за зареждане на контролери на Playstation

Rating 
BGN 15.59

Сума
Налично за поръчка

?【Модно зарядно устройство за две контролери PS5】 Специално разработена зарядно устройство за контролери PS5, компактен и елегантен на външен вид, зарежда едновременно два контролера PS5Това са задължителните аксесоари за PS5 за играчи на PS5, които притежават двама ръководители PS5.Това ще ви позволи да останат по-дълго в игри с конзола Playstation 5. ?【Бързо зареждане в продължение на 2,5 часа】 Зареждайте 2 дистанционно управление PS5 само за 2,5 часа.Вградена мултиплен интелигентна защита ще позволи да се избегне прегряване и презареждането.Спестете времето си и получавате повече удоволствие. ?【Синя светлинна лента с включването / выключением】 2 сини светлинни панели на всеки от вътрешната страна на зарядното устройство със сензорен панел за включване / изключване, те блестят със същата синя светлина, че и вашият PS5 и контролер dualsense, доста готино изглеждат заедно. ?【Докинг станция за директно зареждане】 Просто поставете два контролера PS5 на докинг станция за зарядното устройство и дистанционно управление PS5 ще започне да се зарежда.Ярък led индикатор ще показва състоянието на зареждане.Това ще бъде обозначен с червени и сини електрически крушки, за да покаже, презареждат ли те или напълно заредени.Индикатори на контролера мига в оранжево на цвят в състояние да се зарежда. ? 【Че получавате】 1 х зарядно устройство 1 х захранващ адаптер 1 х USB кабел Type A-A USB Type-C, 1 х ръководство за потребителя, моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси или за обслужване на клиенти, ние решим в рамките на 24 часа.Напред!Игри за вашия предварителна поръчка на PS5 ще пристигнат в най-скоро време. ?【Модно зарядно устройство за две контролери PS5】 Специално разработена зарядно устройство за контролери PS5, компактен и елегантен на външен вид, зарежда едновременно два контролера PS5.Това са задължителните аксесоари за PS5 за играчи на PS5, които притежават двама ръководители PS5.Това ще ви позволи да останат по-дълго в игри с конзола Playstation 5. ?【Бързо зареждане в продължение на 2,5 часа】 Зареждайте 2 дистанционно управление PS5 само за 2,5 часа.Вградена мултиплен интелигентна защита ще позволи да се избегне прегряване и презареждането.Спестете времето си и получавате повече удоволствие. ?【Синя светлинна лента с включването / выключением】 2 сини светлинни панели на всеки от вътрешната страна на зарядното устройство със сензорен панел за включване / изключване, те блестят със същата синя светлина, че и вашият PS5 и контролер dualsense, доста готино изглеждат заедно.

Всичко за продукта

Power Input Interface:
USB Type-C

Подобни продукти в категория