• Ново
Комплект отпечатъци от детски ладошек, лесно документируемый, Сигурен Комплект рамки за бебешки отпечатъци, Здрава Привлекателна декоративна част за дисплей (син)

Комплект отпечатъци от детски ладошек, лесно документируемый, Сигурен Комплект рамки за бебешки отпечатъци, Здрава Привлекателна

Rating 
BGN 9.23

Сума
Налично за поръчка

Украса : Това формиране е идеално за декорация на детска стая за момиче, за украса на детска стая за момче или аксесоар за дома навсякъде в дома си, окачена на стената, или стои върху масата!Пластмаса и плътна плака : Рамки за бебешки отпечатъци, произведени от пластмаса и дебели дъски, безопасни, подходящи за чорапи и трайни само за новородени.Съдържание на кутията : В комплекта на детската отстъпи ръце включва : 1 бр. печатна боя, 1 бр. рамка за снимка, 2 бр. карта с отпечатък.Идеален подарък : Тази детска рамка за снимка за спомен - идеалният подарък за нова мама, подарък за майка, подарък за момиче, подарък за момче.Лесно се документира : рамка за снимка за спомен за детето позволява лесно да се документира и с гордост демонстрират отпечатъци на ръцете и краката си малко момиче или момче в дома си близо до любимата си снимка на новороденото.Украса : Това формиране е идеално за декорация на детска стая за момиче, за украса на детска стая за момче или аксесоар за дома навсякъде в дома си, окачена на стената, или стои върху масата!.Пластмаса и плътна плака : Рамки за бебешки отпечатъци, произведени от пластмаса и дебели дъски, безопасни, подходящи за чорапи и трайни само за новородени.Съдържание на кутията : В комплекта на детската отстъпи ръце включва : 1 бр. печатна боя, 1 бр. рамка за снимка, 2 бр. карта с отпечатък.Идеален подарък : Тази детска рамка за снимка за спомен - идеалният подарък за нова мама, подарък за майка, подарък за момиче, подарък за момче.Лесно се документира : рамка за снимка за спомен за детето позволява лесно да се документира и с гордост демонстрират отпечатъци на ръцете и краката си малко момиче или момче в дома си близо до любимата си снимка на новороденото. Лесно се документира : рамка за снимка за спомен за детето позволява лесно да се документира и с гордост демонстрират отпечатъци на ръцете и краката си малко момиче или момче в дома си близо до любимата си снимка на новороденото. Украса : Това формиране е идеално за декорация на детска стая за момиче, за украса на детска стая за момче или аксесоар за дома навсякъде в дома си, окачена на стената, или стои върху масата!3. Идеален подарък : Тази детска рамка за снимка за спомен - идеалният подарък за нова мама, подарък за майка, подарък за момиче, подарък за момче.

Всичко за продукта

Item Type:
Baby Handprint Footprint Kit
Material:
Plastic, Density Board
Weight:
Approx. 390g / 13.8oz
Frame Product Size:
Approx. 29 x 29 x 1.8cm / 11.4 x 11.4 x 0.7in
Use:
Full Moon Baby Memorial Table Frame Infant Hand and Footprints Hand and Foot Photo Frame
How to Use:
Unpack and use directly:
Package List:
1 x Photo Frame:
1 x Ink Pad:
2 x Imprint Card:

Подобни продукти в категория