• Ново
Homoyoyo 2 бр. Притежателя на Организаторите За момчета, Първото нещо Съхранение Запази Ретро Зъбите на Моето Бебе Детски спомен Lanugo Притежателите Калъф Метални Кутии ?

Homoyoyo 2 бр. Притежателя на Организаторите За момчета, Първото нещо Съхранение Запази Ретро Зъбите на Моето Бебе Детски

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

МеталниСПОМЕН ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЗЪБИ - Кутия за съхранение на млечни зъби - Малки размери и тегло правят този кутия за съхранение на млечните зъби удобен за носене и съхранение.КОНТЕЙНЕР LANUGO - Събиране на млечни зъби и използвайте тази сувенири кутия, за подарък на вашето дете прекрасно детство.Кутия за съхранение на зъбите.КОНТЕЙНЕР маша на ЗЪБИТЕ-вградена фланела държи които паднаха млечните зъби на вашето дете и рануго.МЕТАЛНА КУТИЯ ЗА ПЪРВИЯ ЗЪБ на ДЕТЕ - изработени от метал и байковых материали, е безопасна и може да продължи дълго време.Кутия за спомен от МЛЕЧНИ ЗЪБИ-Кутия в памет на млечни зъби-Здрава конструкция, нея не е лесно да се деформира или повреди, тя ще ви помогне да улови растежа на вашето дете.Осъществяване списък 2 x организаторите за детски подаръци Характеристики - , , добри подаръци за деца, могат да бъдат на кръщене, Коледа, Нова година, рожден ден и т., Кутия за подаръци за спомен за първото зъба. - Вградена фланела, която добре предпазва които паднаха млечните зъби на детето, или метални организаторите lanugo на паметта. - Съберете млечни зъби и използвайте тази сувенири кутия, за подарък на вашето дете чудесна играчка за запазване на детските зъби. - Има красиви рисунки на животни, които са едновременно практични и декоративни, което ви дава добра визуална представа за зъбни кутии за загубени зъби за деца.98inch детски спомен. - Използване на метални байковых материали и добра изработка на производство осигуряват дълготрайност и практична тази кутия за съхранение на детски зъби Curl Спомен Boxes. - Материал : метал, байковая кутия за съхранение на свободните зъбите.Кутия за съхранение на детски зъби за спомен с чудесни рисунки на животни, практични и декоративни, които най-добре служат на вас.контейнер lanugo Тази кутия за съхранение на твърда зъби е изработена от метал и байковых материали.Метална кутия за първите зъби на бебето - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Контейнер маша на зъбите Ако търсите професионална и стабилна кутия за детските зъби, а след това търсите тук.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория