• Ново
Golden State Art, Рамка от 16x16, Бялата Рамка за снимки от 16x16 от масивно дърво, Подходяща за снимки 16x16 без подложка или Девет дупки 4x4 /13 с мат, Закалено Стъкло, Детска рамка, Д?

Golden State Art, Рамка от 16x16, Бялата Рамка за снимки от 16x16 от масивно дърво, Подходяща за снимки 16x16 без подложка

Rating 
BGN 10.28

Сума
Налично за поръчка

Материал : рамка за снимки от 16x16 от висококачествена бор, разновидности на дървото, което е здрав и издръжлив, има по-добър удар, подходящ за повечето мебели; след техническа обработка изглежда гланцово с остъклени повърхност, стилен и модерен фронтално закалено стъкло е тежко не само от теглото, но и по качество (не плексиглас или обикновено стъкло! ), му е трудно да се прекъсне след тест. въпреки факта, че той се е разпаднал се провали след груба обработка, той раздробился на малки парченца и да намали вредите. мат : Този продукт се предлага с 2 подови изтривалки на разположение, за един тампон с 9 слота, а друг с 13 слота, бяла основната подложка с дебелина 1/16 инча, класически бял прави снимки/разпечатки/изображения по-видими.Подходящ за : една снимка с размери 16x16 см, ако премахнете бял мат (размера на дупките 15,5x15,5 инча). или 9 снимки с размер 4х4 инча с бял мат (размер на отвора 3,5x3,5 инча). или една снимки с размери 4x6 (размер на отвора 3,5x3,5 инча) и 12 снимки с размер 3,25x3,25 (размер 2 дупки,75x2,75 инча).за правилното задържане на изображението, размерът на отвора трябва да бъде 0,5 инча по-малко, отколкото на изображения, това не е дефект на качеството.Опаковка : Всеки ъгъл на рамката е защитен ъглов дизайн на протектора, за да избегнете повреда по време на доставката; когато можете да получите и отворите кутията, можете да видите целофан, която записва ъглова защита и предпазва рамката от прах. Подарък : за вас е било ценен подарък се излага картини dimond живопис в хола, спалнята, банята или офиса, а също така в изложбената зона.Това е заслужено!.Golden State Art - водещ доставчик на замръзналите плочи и рамки за картини с широк диапазон по ваш избор.Качествени продукти с отлично обслужване - ето защо всичко, от художници преди производител на рамки по поръчка и фотографи, вече повече от десет години се доверяват на своята работа на нашите продукти.Персонализирайте своите произведения на изкуството и украсете дома си!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория