• Ново
Губчатые Ръкавици за миене на съдове за Кухня, Ръкавици за миене на съдове, за Многократна употреба Гумени Ръкавици За почистване Силиконови Ръкавици За миене на с?

Губчатые Ръкавици за миене на съдове за Кухня, Ръкавици за миене на съдове, за Многократна употреба Гумени Ръкавици За почистване

Rating 
BGN 4.18

Сума
Налично за поръчка

❤ Висококачествен материал : Изработен от 100% висококачествен силиконВисока якост, да се разтяга, мека и здрав, това е лесно да се деформира.Ръкавици за миене на чинии малки, ръкавици за миене на съдове средни, кухненски ръкавици за миене на съдове големи? Един размер може да отговори на всички ваши нужди!. ❤Многофункционални Силиконови Ръкавици За почистване : може да се използва за почистване на вашата кухня, баня, посуда, мивка, плодове, храни, пол, кола, препарати за grove, дори и за грижа за косата, домашни любимци и т. Силиконова ръкавица за миене на съдове Hettor - вашият добър помощник в дома си.Силиконови ръкавици за почистване и многократно ръкавици!. ❤ Мека четка с висока плътност : Странични четки с висока плътност позволява да се създаде гъста пяна и лесно за почистване.Меки силиконови ръкавици могат да предпази семейството си от насилие при прибиране на реколтата. ❤Лесно почистване : Гъста пяна, но е лесно за почистване, спестява време и пари.Дланите, предмишниците и пръстите на краката са покрити с дебела силиконова четка, с помощта на която може бързо да се измие мазни петна и мръсотия. а ръкавицата за измиване, така е лесно за почистване, просто изплакнете с вода или да сложите в съдомиялна машина, на него няма да остане и следа. ❤Дизайн подвесного дупки : С отвор за окачване, лесно можете да го закачите на куката в кухнята. ръкавици за пране exra дължина 13,2 инча могат да предпазите ръцете си от масла и мръсотия.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория