• Ново
Ръкавици Многофункционални Бели Памучни Ръкавици Етикет Почистване на Трудовото застраховка Домакински принадлежности (Цвят: както е показано на снимката размер

Ръкавици Многофункционални Бели Памучни Ръкавици Етикет Почистване на Трудовото застраховка Домакински принадлежности

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Спа-ръкавици с дължина 86 см / 21,8 см леко се разтягат, подходящи за повечето жени и мъже, меки и лесни за допир.Бели памучни ръкавици от екзема може да се пере в перална машина, можете да ги използвате много пъти. 12 двойки (24 бр.) памучни ръкавици за сухи ръце, достатъчно за продължителна употреба, суперценность. ръкавици за защита на ръцете, впитывающий и дишащ памук ще позволи на ръцете си да се чувстват комфортно.Наблюдение ръкавици позволяват избягване на изоставяне на пръстови отпечатъци върху монети, бижута, стъкло, огледало, метал, сребро, антиквариате и продуктите са ръчно изработени.Спа-ръкавици с дължина 8.6 см / 21,8 см леко се разтягат, подходящи за повечето жени и мъже, меки и лесни за допир.Бели памучни ръкавици от екзема може да се пере в перална машина, можете да ги използвате много пъти. 12 двойки (24 бр.) памучни ръкавици за сухи ръце, достатъчно за продължителна употреба, суперценность. ръкавици за ръце, впитывающий и дишащ памук ще позволи на ръцете си да се чувстват комфортно.С помощта на службите за инспекция на ръкавици може да се избегне пръстови отпечатъци върху монети, бижута, стъкло, огледало, метал, сребро, антиквариате и продуктите са ръчно изработени.Носете тези памучни ръкавици за работа с фолио, когато трябва да се работи с архиви, снимки и албуми.При прибиране, домакинска работа и шофиране на автомобил носете ръкавици от микрофибър вместо памучни работни ръкавици, следете за чистотата на ръцете.Бели тъканни ръкавици също са подходящи за използване като бели памучни сервировочных ръкавици, бели костюмных ръкавици и памучни подкладок за ръкавици.Параметри : Материал : 80% памук, 20% полиестер Цвят : бял Дължина : 8,6"/21,8 см Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Количество : 12 двойки от мек дишащ материал, с който удобно за носене.

Всичко за продукта

Material:
80% Cotton, 20% Polyester
Color:
White
Length:
8.6” / 21.8cm
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Quantity :
12 pair
Soft breathable material, comfortable to wear with. :

Подобни продукти в категория