• Ново
Почистващи Cabilock препарат за Почистване 18 бр Дръжка Гъба, гъба-търкане дръжка-четка за почистване на гъба-подложка за баня, четка за миене на басейна Четка-подложка ?

Почистващи Cabilock препарат за Почистване 18 бр Дръжка Гъба, гъба-търкане дръжка-четка за почистване на гъба-подложка за баня,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ЧЕТКА за пържене COOKSHOP WOK - Изработена от висококачествен материал, трайна и практична за по-дълга употребаЧетка ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЯ - Красива качество на изработка и фини детайли, както и на разумна цена, с висока ефективност на разходите.СТЪРГАЛО ЗА КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ за готвене - можете да го използвате по много начини.Отличен и практичен продукт за дома.ЧЕТКА ЗА почистване на ТЕНДЖЕРИ - Чистящая четка с дръжка, много удобна и лесна за употреба.ПРЕПАРАТ ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - Можете да си купите професионални и практично средство на достъпна цена.ЧЕТКА за пържене COOKSHOP WOK - Изработена от висококачествен материал, трайна и практична за по-дълга употреба.Четка ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЯ - Красива качество на изработка и фини детайли, както и на разумна цена, с висока ефективност на разходите.СТЪРГАЛО ЗА КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ за готвене - можете да го използвате по много начини.Отличен и практичен продукт за дома.ЧЕТКА ЗА почистване на ТЕНДЖЕРИ - Чистящая четка с дръжка, много удобна и лесна за употреба.ПРЕПАРАТ ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - Можете да си купите професионални и практично средство на достъпна цена.Списък на пакетите 18 x губчатых зъби Особености - Материал : PP, гъба - Цвят : както е показано по - Мощна почистваща повърхност се справя с тежки замърсяването и не се драска. - Разработени с дръжка и ергономичен дизайн, е лесен за използване. - Идеален за почистване на съдове, тенджери, тигани, мивки, бани, фурни и т. - Размер : около 14,00 X8,00 X6,00 см / 5,50 X3,14 X2,36 инча, - е Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Споделете със своите приятели и семейството си като прекрасен подарък за нов дом.Описание на продукта Това е четка за почистване, изработена от висококачествени материали дълъг живот и здрав за по-дълга употреба. идеален за почистване на плотове и вани от мръсотия.Ще ви убраться в банята или в кухнята с добро настроение. един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория