• Ново
Запалка с шарнирна глава Преносима запалка-фенерче за Еднократна употреба Запалка с мастилено-пламък Ветрозащитная Гъвкава Визуален Топливным прозорец Барбекю, ?

Запалка с шарнирна глава Преносима запалка-фенерче за Еднократна употреба Запалка с мастилено-пламък Ветрозащитная Гъвкава Визуален

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : Висококачествен цинк сплав + пластмаса Размер : 3,14x1,4x1,0 инча.Цвят : въглен / Прозрачен.Пакетът включва : . 【Single Power Jet Пламък】Нашата бутановая запалка с въртяща се глава и се отличава с висока ветроустойчивостью и е в състояние да изгори по-бързо и по-ефективно от обикновените модели с едно или две пламък. 【Регулиране на пламъка и удар】Регулатор на пламъка се намира в долната част на запалки, а дължината и размерът на пламъка може лесно да се регулира в зависимост от вашите нужди. 【За многократна употреба и видим резервоар за гориво】 Нашата запалка-фенерче с видими топливным резервоар.Благодарение на тази удобна конструкция лесно да се провери състоянието на пълнител в случай, че по време на работата на открито в него е приключила бутан. (Газообразный бутан в комплекта не са включени). 【Многофункционална запалка】 Ультрапортативная и е лека, която можете да носите със себе си, за запалване на свещи, фойерверки и още много други.Идеален подарък за приятели и семейство, сватба, Деня на бащата, рожден Ден, годишнина, Деня на благодарността, Коледа, Нова година и т. 【Че ЩЕ получите】 Тази запалка се доставя с 90-дневна гаранция за връщане на парите и 12 месеца приятелска подкрепа.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим Най-доброто обслужване. 【Single Power Jet Пламък】Нашата бутановая запалка с въртяща се глава и се отличава с висока ветроустойчивостью и е в състояние да изгори по-бързо и по-ефективно от обикновените модели с едно или две пламък. 【Регулиране на пламъка и удар】Регулатор на пламъка се намира в долната част на запалки, а дължината и размерът на пламъка може лесно да се регулира в зависимост от вашите нужди. 【За многократна употреба и видим резервоар за гориво】 Нашата запалка-фенерче с видими топливным резервоар.Благодарение на тази удобна конструкция лесно да се провери състоянието на пълнител в случай, че по време на работата на открито в него е приключила бутан. (Газообразный бутан в комплекта не са включени). 【Многофункционална запалка】 Ультрапортативная и е лека, която можете да носите със себе си, за запалване на свещи, фойерверки и още много други.Идеален подарък за приятели и семейство, сватба, Деня на бащата, рожден Ден, годишнина, Деня на благодарността, Коледа, Нова година и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория